Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga aparate foto Benq, mixere de mana sau seturi de enciclopedii!

Concurs: Castiga aparate foto Benq, mixere de mana sau seturi de enciclopedii!

Campania promotionala “Iarna asta, Moşul stă mai mult” se va desfasura in perioada 15 Octombrie 2012 – 31 Ianuarie 2013.La aceasta promotie pot participa numai persoane fizice, cetateni romani, cu domiciliul stabil in Romania, care au împlinit vârsta de 18 ani pâna la data de 15 Octombrie 2012. Mecanismul de participare al campaniei promotionale “Iarna asta, Moşul sta mai mult” este urmatorul:
  1. Persoanele interesate de inscrierea in promotie trebuie sa participe la jocul special conceput pe site-ul  www.oetker.ro, in sectiunea dedicata campaniei de Iarna, la subsectiunea ‚,Joc Online’’.
  2. In aceasta sectiune, participantii pot incarca orice fotografie cu tema: „Iarna”. Dupa ce urca fotografia, pentru a putea fi inscrisi in concurs, participantii trebuie sa-si introduca datele de identificare.
  3. La finalul campaniei se va organiza o tragere la sorti finala in cadrul careia vor participa toti cei care au urcat o fotografie. In cadrul tragerii la sorti se vor oferi 10 de premii constand in: 4 aparate foto Benq, 3 mixere de mana si 3 seturi de enciclopedii. La inscriere participantii vor primi instant o felicitare electronica.
Pentru desemnarea participantilor castigatori ai premiilor "din sacul Mosului" se va organiza o tragere la sorti la incheierea campaniei in care vor fi extrasi 10 castigatori dintre toti participantii care au participat la promotie. Tragerea la sorti va fi autentificata de catre un notar. Un participant poate castiga pe toata perioada promotiei un singur premiu. Pentru validare si predarea premiului "din sacul Mosului", un reprezentant al Organizatorului se va deplasa intr-un termen de 20 zile de la desemnarea potentialului castigator, la domiciliul indicat de acesta si va cere participantului sa predea o copie dupa actul de identitate. Premiile ramase neacordate in timpul campaniei precum si premiile care nu au putut fi acordate din cauza faptului ca potentialii castigatori nu au putut fi validati din motive independente de Organizator se vor anula sau repune in joc, aceasta ramanand la latitudinea Organizatorului Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru cazurile in care castigatorii au furnizat date sau informatii incorecte. De asemenea Organizatorul nu-si asuma responsabilitatea pentru cazurile in care potentialii castigatori nu au putut fi contactati timp de 7 zile de la data desemnarii lor, neraspunzand repetat la telefonele si sms-urile de contactare, sau avand numerele de telefon suspendate etc. Dupa aceasta data premiile se considera neacordate si se pot anula sau reintroduce in joc, aceasta ramanand la latitudinea Organizatorului. Castigatorii nu vor putea sa ofere premiul altei persoane. Castigatorii nu au posibilitatea primirii contravalorii in bani sau in alte obiecte a premiilor "set  de prajiturit" si nici dreptul de a cere schimbarea premiilor, in niciun fel.Premiile campaniei constau în:
  • - 10 (zece) premii din sacul Mosului constand in: 4 aparate foto Benq, 3 mixere de mana si 3 seturi de enciclopedii in valoare de 2120 RON (TVA inclus).
Valoarea totala a premiilor este de 2120 RON (TVA inclus). La valoarea premului se va aplica si impozit de 16%. Câstigatorii premiilor oferite nu au dreptul de a opta între premiul câstigat si contravaloarea acestuia in lei. PARTICIPA LA CONCURS!