Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga acum produsele Alvityl Defense si Alvityl Sirop 11 vitamine, oferite de Urgo!

Concurs: Castiga acum produsele Alvityl Defense si Alvityl Sirop 11 vitamine, oferite de Urgo!

Acopera-ti necesarul zilnic de vitamine si minerale cu suplimentele alimentare de la Urgo!

Laboratoires URGO recomanda suplimentele alimentare Alvityl in completarea unei alimentatii variate si echilibrate care va permit sa acoperiti necesarul zilnic de vitamine si minerale.

Alvityl ofera trei formule echilibrate care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si sunt adaptate diferitelor necesitati:
  • - un sirop care poate fi administrat incepand cu varsta de 3 ani – Alvityl 11 
  • - un sirop testat clinic pentru copiii de pana la 1 an, Alvityl Defenses, cu 3 ingrediente active naturale (Echinacea, propolis si vitamina C), care contribuie la intarirea sistemului imunitar.

Doua produse pentru a-ti recapata forma in caz de oboseala, alimentatie dezechilibrata, convalescenta, stres, pierderea poftei de mancare sau in perioada de crestere.

  • Alvityl Sirop 11 Vitamine (A, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C, D3 si E) este un produs original care, datorita formulei sale complete (care acopera 100% din DZR) si gustului placut de prune, poate fi administrat copiilor incepand cu varsta de trei ani, dar si persoanelor varstnice. Gustul sau foarte apreciat si instructiunile simple de administrate faciliteaza toleranta. Mai mult, Alvityl Sirop 11 vitamine este ambalat intr-un flacon presurizat, care garanteaza calitatea si cantitatea siropului (protejandu-l de caldura, lumina si oxigen). Un produs testat clinic ce poate fi utilizat in scopuri de prevenire de catre organismele fragile si/sau in timpul unui tratament medical
  • Alvityl Defenses Sirop contine 3 ingrediente cheie (Echinacea, propolis si vitamina C), care ajuta la intarirea sistemului natural de aparare al organismului la orice varsta, mai ales pe timpul iernii, in perioade de schimbari sezoniere, sau in cazuri de slabiciune fizica. De asemenea, este recomandat in scop preventiv pentru persoanele cu un organism fragil sau care sufera in mod repetat de afectiuni ORL sau in asociere cu un tratament medicamentos pentru a ajuta la intarirea organismului. Asocierea dintre cele trei componente majore ale Alvityl Defenses si-a dovedit eficacitatea clinica in prevenirea infectiilor cailor respiratorii la copii. Studiul clinic a fost publicat in Archives of Pediatrics & Adolescent Medicine /JAMA (Journal of the American Medical Association) (Arhivele de Pediatrie si Medicina Adolescentilor – Jurnalul Asociatiei Medicale Americane). Datorita Alvityl Defenses, frecventa imbolnavirilor la copii scade de doua ori, iar recuperarea este de doua ori mai rapida. Alvityl Defenses este in prezent promovat medicilor care il prescriu deoarece sunt convinsi de beneficiile produsului.

Raspunde la urmatoarea intrebare: Ce vitamine au in comun cele doua siropuri de la Alvityl?