Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-09. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga acum Activia pentru o luna!

Începutul de an este momentul în care faci promisiuni față de tine, momentul când te gândești la obiceiurile pe care dorești să le schimbi astfel încât să ai un stil de viață mai sănătos și, implicit, o permanentă stare de bine.

Activia a declarat anul 2014 anul schimbării în bine și te îndeamnă să te gândești la ce ar trebui să faci pentru o stare de bine. Răspunde la întrebările de mai jos și fii una dintre cele 10 persoane care vor câștiga Activia pentru o lună.

Este momentul să alegi o alimentație sănătoasă, care, împreună cu un stil de viață activ, să te ajute să te menții în formă și să reduci neplăcerile cauzate de disconfortul digestiv.

Regulament concurs:

 1. Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aiba cont pe www.eva.ro si sa completeze toate campurile din profil.
 2. Concursul se desfășoară în perioada 20 decembrie 2013 – 8 ianuarie 2014. Premiile oferite în cadrul concursului constau în 10 premii. Fiecare premiu constă în iaurt Activia pentru o lună.
 3. Extragerea automata a castigatoarelor se va efectua pe data de 8 ianuarie 2014.
 4. Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca te afli printre ele, te rugam sa ne trimiti un e-mail cu numele tau, copie dupa cartea de identitate, numarul de telefon si adresa completa, la adresa concurs@eva.ro, specificand care este premiul castigat si data afisarii pe site.
 5. Emailul trebuie trimis dupa adresa de email folosita in crearea contului pe site-ul www.eva.ro.
 6. Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord sa primeasca pe mail informari ulterioare de la partenerii eva.ro.
 7. Realizarea de conturi multiple se considera frauda si atrage dupa sine eliminarea din concurs.
 8. Orice tentativa considerata frauduloasa de catre administratorii site-ului atrage dupa sine anularea oricarui premiu castigat.
 9. iMedia nu isi asuma obligatia pentru continutul uploadat (imagine sau text) de useri in cadrul concursului.
 10. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site castigatorele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.
 11. Condiţiile de validare: câstigatorul sa fie cetaţean român si sa aiba minim 18 ani impliniţi.
 12. Un câstigator nu poate revendica mai mult de un premiu.
 13. Nu se acorda contravaloarea premiului in bani.