Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga absorbante pentru un an intreg!

Concurs: Castiga absorbante pentru un an intreg!

[like_to_read]

Câştigă absorbante pentru un an intreg!

Vara aceasta se poartă bumbacul organic. Fă şi tu o schimbare sănătoasă şi alege bumbacul organic pentru confortul personal, în acele zile. Cu un mecanism inovator de protecţie completă, absorbantele Lady Anion sunt concepute pentru a te proteja de iritaţii sau infecţii.

Primul strat, cel care intră în contact cu pielea, este conceput din bumbac organic şi oferă o senzaţie tactilă fină, delicată, păstrând un mediu aerisit. Al treilea conţine o bandă cu emisie de anioni, care neutralizează mirosurile neplăcute şi menţine un grad sporit de confort. Celelalte şase straturi asigură absorbţia completă şi transformarea lichidului în gel. Adezivul care intră în contact cu lenjeria este, la rândul său, non-toxic. Tot acest sistem de protecţie este învelit într-un ambalaj steril, care se resigilează.

Gama de absorbante Lady Anion este atât de variată, încât vei găsi cu siguranţă modelul care ţi se potriveşte. De la cele de noapte, la cele de zi, tanga sau zilnice, împărţite pe categorii de picături, absorbantele Lady Anion sunt adaptate nevoilor atât de diferite ale femeilor.

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, alege-le pe cele potrivite ţie, încearcă-le şi convinge-te!

Lady Anion te invita la concurs! Răspunde la întrebarea de mai jos şi poţi câştiga absorbante pentru un an întreg!

[/like_to_read]

PARTICIPA LA CONCURS!