98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga Un Dacia Logan sau 1 Milion de Lei!

   2012.10.16  Bani,Masini,Trageri la sorti  3048

Concurs: Castiga Un Dacia Logan sau 1 Milion de Lei!

Cumperi Unirea si Sankt Petersburg si intri in Alegerea Presedintelui! Mecanism:

 • Razuieste codul de pe sticla
 • Completeaza formularul de inscriere sau trimite codul prin SMS* la 1886
 • Pastreaza sticla cu eticheta promotionala nedeteriorata
 • Completeaza Formularul de inscriere

Campania promotionala “Alegerea Presedintelui” este organizata si se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei. Campania promotionala “Alegerea Presedintelui” se deruleaza in perioada 15 Octombrie 2012, ora 00:00:00, ora Romaniei, si 14 Ianuarie 2013, ora 21:30.

 Produsele promotionale participante in cadrul prezentei campanii promotionale sunt reprezentate de produsele mentionate in tabelul de mai jos a caror eticheta detine un cod de productie (lot) si o suprafata de culoare galbena in care s-a inserat o portiune razuibila cu mentiunea “Razuieste aici” sau “Razuieste”:

 • BAUTURA SPIRTOASA SANKT PETERSBURG 0,2 L
 • BAUTURA SPIRTOASA SANKT PETERSBURG 0,5 L
 • BAUTURA SPIRTOASA SANKT PETERSBURG 0,7 L
 • BAUTURA SPIRTOASA SANKT PETERSBURG 2 L
 • BAUTURA SPIRTOASA UNIREA 0,2 L
 • BAUTURA SPIRTOASA UNIREA 0,5 L
 • BAUTURA SPIRTOASA UNIREA 0,7 L
 • BAUTURA SPIRTOASA UNIREA 2 L

Codul de productie (lot) NU trebuie utilizat de catre participant la inregistrarea in prezenta campanie promotionala, acesta reprezentand doar un cod intern in baza caruia Organizatorul poate stabili validitatea produsului promotional. Pe eticheta fiecarui produs promotional se regaseste un cod de productie si o suprafata de culoare galbena in care s-au inserat atat logo-ul prezentei campaniei promotionale, respectiv “Alegerea presedintelui”, cat si o portiune razuibila cu mentiunea “Razuieste aici” sau “Razuieste”, denumita in continuare “eticheta promotionala”. Produsele enumerate in tabelul de mai sus ce nu detin eticheta promotionala (eticheta cu cod de productie si o suprafata de culoare galbena in care s-a inserat atat logo-ul prezentei campaniei promotionale, respectiv “Alegerea presedintelui”, cat si o portiune razuibila cu mentiunea “Razuieste aici” sau “Razuieste”) NU reprezinta produse promotionale potrivit prezentului Regulament Oficial si NU participa la prezenta campanie promotionala.

Codul promotional se regaseste de catre participant, prin razuire a suprafetei marcate cu inscrisul “Razuieste aici” de pe eticheta promotionala a produsului promotional si este reprezentat de un cod format din 9 (noua) caractere alfanumerice.

 Premii: In cadrul prezentei campanii promotionale organizatorul acorda 2 (doua) categorii de premii, respectiv:

 •  un numar de 61 premii zilnice constand in cate un autoturism marca Dacia tipul Logan, motor de 1.2 16V, putere maxima (Kw/CP) 55/75, cutie manuala, 5+1 trepte, denumit in continuare “premiu zilnic”
 •  1 (un) premiu denumit in continuare “premiul Presedintelui” in valoare bruta de 1.000.000 lei (ron).

Intre 15 octombrie 2012 si 14 ianuarie 2013 in orice magazin poate exista o sticla de Unirea sau Sankt Petersburg de 1 milion de lei. Mai mult de atat, poti castiga zilnic si o masina oferita prin tragere la sorti. Urmareste in fiecare seara de luni pana vineri, la 22:30, tragerile la sorti pe Realitatea TV. Infoline**: 021.528.88.86.


PARTICIPA LA CONCURS

castiga o masina masina presedintelui castiga dacia logan concurs Unirea concursuri premiul presedinteluiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.