Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-26. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga Persil Expert Gel pentru 1 an!

Noul detergent Persil Expert Gel are o formula mai performanta decat detergentul pudra, care devine activa de la temperaturi de 20 de grade C. Datorita unei combinatii unice de enzime, Persil Expert Gel are o putere mai mare de curatare si actioneaza imediat asupra petelor dificile. Astfel, mai multa eficienta inseamna mai putini bani cheltuiti: concentratia mare de agenti activi iti permite sa speli mai multe haine, cu mai putin detergent si nu mai este nevoie de cicluri lungi de spalare ca sa te bucuri de o curatare perfecta!

Spre deosebire de detergentul pudra, Persil Expert Gel nu lasa urme pe haine, pentru ca se dizolva complet in apa, este mai usor de depozitat si de utilizat. Supranumit si "detergentul viitorului", detergentul lichid este un nou mod de a spala mai usor si mai bine, fiind adaptat nevoilor consumatorului modern. Noul Persil Expert Gel este disponibil pe piata in trei variante: Regular, Color si Sensitiv, putand fi folosit atat pentru spalarea manuala, cat si pentru cea automata.
 
Participa la concurs in perioada 29 octombrie - 26 noiembrie 2013 si poti fi una dintre cele 5 castigatoare care vor primi Persil Expert Gel pentru 1 an! ( fiecare premiu consta in 5 sticle de Persil Expert Gel, 20 de spalari)!

Raspunde la urmatoarea intrebare: De ce este detergentul lichid superior detergentului pudra?

  • pentru ca are o putere mai mare de curatare, devine activ la temperaturi scazute si nu lasa urme pe haine (se dizolva complet in apa)
  • pentru ca este mai usor de depozitat
  • pentru ca este mai usor de utilizat

Regulament:

  1. Participa la concurs in perioada 29 octombrie - 26 noiembrie 2013 si poti castiga unul din cele 5  premii Persil Expert Gel pentru 1 an! (5 sticle de Persil Expert Gel, 20 de spalari)!
  2. Inscrie-te in Club Eva si participa la concurs!
  3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti in data de 26 noiembrie 2013  si este efectuata automat cu ajutorul calculatorului.
  4. Numele castigatoarei va fi afisat pe site. Daca iti regasesti numele pe site, te rugam sa trimiti un mail la concurs@eva.ro care sa contina date tale personale,  o copie dupa cartea de identitate si un nr. de telefon.
  5. Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord sa primeasca pe mail informari ulterioare de la partenerii eva.ro. 
  6. Nu se acorda contravaloarea premiilor.
  7. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site, castigatorele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.

Castigatorii premiilor cu domiciliul in Bucuresti,  vor avea o singura posibilitate de a intra in posesia premiului. Acesta se ridica personal de la sediul eva.ro, in termen de 15 zile lucratoare de la afisarea listei pe site. Premiul va fi inmanat numai in baza buletinului de identitate/cardului de identitate in urmatoarele zile: JOI intre orele 15:00-19:30 si VINERI intre orele 15:00-18:00.Castigatorii care se vor prezenta la sediul eva.ro in afara zilelor mentionate, nu vor putea intra in posesia premiului.

Important! Procedura de revendicare ramane aceeasi pentru toti castigatorii indiferent de domiciliu(se trimite mail de confirmare pe adresaconcurs@eva.ro ( mailul va contine: datele personale,  numar de telefon si o copie dupa CI).  Castigatorii care nu locuiesc in Bucuresti, vor primi premiul prin Posta, dupa ce au trimis mail de revendicare.