Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-06. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga Multicooker-ul Oursson!

Vrei sa pregatesti rapid si cu usurinta masa de pranz sau cina? Nu mai este la moda sa gatesti in picioare la aragaz si nici nu mai e necesar! Vezi cum poţi câştiga Multicooker-ul Oursson!

Gateste, prajeste, coace, fierbe, face tocana... Multicooker-ul Oursson este o adevarata gospodina si un asistent de nadejde in orice bucatarie! Îl poţi câştiga dacă intri în concursul nostru.

Ce trebuie să faci:

 1. Intră pe reţete.unica.ro şi alege reţeta preferată pe care ai vrea să o prepari folosind multicooker-ul Oursson.
 2. Completează formularul cu datele tale şi link-ul reţetei alese.

Ce poţi câştiga:

Noul aparat de gatit de la Oursson are 45 de programe automate de control si 13 niveluri de protectie. Iti este de ajutor atunci cand vrei sa pregatesti orice fel de mancare, fie simplu sau complicat, alegand dintre programele de gatit friptura, sos, chiftele, ciorba, tocana si multe altele.

Poti opta pentru prepararea mancarii la aburi, prin fierbere, prajire sau coacere, in functie de dorintele si necesitatile tale. Aparatul te ajuta inclusiv la realizarea unor sucuri, cocktailuri sau alte bauturi, dar si la prepararea iaurtului. Ai si un program personalizat de gatit la alegere, in cazul in care vrei sa pregatesti ceva deosebit.

Bazat pe tehnologia SMART, multicooker-ul Oursson este capabil sa controleze si sa regleze temperatura si presiunea necesare pentru a gati aproape orice fel de mancare. In plus, este prevazut si cu timer si oprire automata.

Capacul complet detasabil usureaza foarte mult utilizarea multicoocker-ului, iar regulatorul de presiune ofera posibilitatea de a regla presiunea in orice moment, chiar si dupa apasarea butonului START. In plus, meniul si comenzile sunt in limba romana, astfel incat aparatul este usor de utilizat si manevrat.

Accesoriile multicooker-ului (pahare si lingurite de masurat) te vor ajuta sa urmezi proportiile exacte ale ingredientelor mentionate in retete. Odata cu achizitionarea aparatului, disponibil in culoarea rosie sau ivory, vei primi si o carte de bucate pentru o combinatie reusita de ingrediente, care cuprinde 70 retete romanesti si internationale.

Tehnologia unica de acoperire DYKING, dezvoltata in Japonia special pentru gatit sub presiune inalta cu ajutorul aburului, face ca dispozitivul sa fie usor de curatat. Datorita acoperirii antiaderente DYKING, vei economisi mult timp, iar produsele alimentare nu se vor lipi!

Regulament:

 1. Concursul este valabil în perioada 29 noiembrie - 5 decembrie 2013.
 2. Câstigatori vor fi afisati în data de 6 decembrie 2013.
 3. La concurs se poate participa o singura data.
 4. Nu se acorda contravaloarea premiilor.
 5. Câstigatorii pot intra în posesia premiului dupa cum urmeaza:
  • a. Toti câstigatorii sunt obligati sa contacteze departamentul de marketing la adresa concurs@unica.ro, pentru a revendica premiul prin: mentionarea premiului, numelui, prenumelui, numarului de telefon si a adresei la care va fi trimis premiul. Numele si prenumele trebuie sa coincida cu cele completate pe site, în momentul postarii raspunsului.
  • b. Premiile vor fi trimise o singura data prin curier de catre Ringier România care nu-si asuma nici o responsabilitate în ceea ce priveste ajungerea acestora la destinatie. Revendicarea premiului se face în termen de maxim 30 de zile de la publicarea câstigatorilor.