Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga Bonuri valorice Lyoness sau Premii in numerar!

Concurs: Castiga Bonuri valorice Lyoness sau Premii in numerar!

Key Concursul se va organiza sub forma unor tombole lunare şi a unei tombole anuale. Aşa numitele “chei” vor avea rolul unor bilete pentru tombolă. Fiecare participant va primi o cheie de bun venit după înregistrarea în Concurs, care va fi inclusă atât în tombolele lunare cât şi în tombola anuală. Un participant poate obţine chei după cum urmează:
 1. Pentru toate cumpărăturile făcute prin intermediul Programului de Fidelitate Lyoness la Partenerii comerciali, în valoare de cel puţin 45 lei (cumulat), membrii Lyoness primesc o cheie. Se acordă o singură cheie pe zi, pentru toate cumpărăturile efectuate la un comerciant partener, adică  achiziţiile multiple făcute într-o zi la acelaşi partener comercial, vor fi recompensate cu o singură cheie. Cheia primită va participa atât la tombola aferentă lunii în care a fost obţinută, precum şi la tombola anuală. Persoanele care nu sunt înregistrate ca membru Lyoness, nu pot obţine o cheie în acest mod.
 2. Participanţii la Concurs vor primi o cheie pentru fiecare persoană căreia îi recomandă avantajele Lyoness şi care devine membru nou. Nonmembrii pot, de asemenea, recomanda Membri noi şi vor primi o cheie pentru fiecare membru nou recrutat. Cheia va fi apoi inclusă în extragerea tombolei pentru luna în care a fost obţinută, cât şi în tombola anuală.
 3. Săptămânal, membrii înscrişi în Concurs pot participa la un joc online, disponibil pe website-ul Concursului, la adresa www.lyoness.ro/key. Aceştia vor fi recompensaţi cu o cheie pentru participarea cu succes la activităţile de aptitudini şi cunoştinţe. Cheia va fi apoi inclusă în tombola pentru luna în care a fost obţinută precum şi în tombola anuală.
 4. Organizatorul își rezervă dreptul, să acorde chei în mod aleator, prin coduri Mass Media. Introducerea codului corect, în perioada de valabilitate, va fi răsplătită cu încă o cheie. Aceasta va participa la extragerea aferentă lunii în care aceasta a fost achiziționată, precum și la extragerea anuală.
Câştigătorii vor fi stabiliţi prin extragerea cheilor înscrise în concurs. În perioada de un an de desfăşurare a Concursului, vor avea loc în total 12 extrageri pentru tombolele lunare lunare şi o extragere pentru tombola anuală. Premiile lunare vor fi extrase în a doua zi de marţi a lunii următoare, iar premiul anual, în data de 12.10.2013. Extragerea va fi transmisă în direct pe canalul web TV Lyoness, disponibil pe site-ul www.lyoness.tvValoarea totală a premiilor distribuite se ridică la suma de 2 milioane de euro. Premiile constau în bonuri valorice Lyoness şi în bani numerar. Bonurile valorice Lyoness pot fi schimbate cu Bonuri valorice originale/Carduri cadou de la comercianţii parteneri. La rândul lor, Bonurile valorice originale/Cardurile cadou pot fi valorificate prin achiziţionarea de bunuri şi/sau servicii de la partenerii comerciali. De asemenea, membrii Lyoness au posibilitatea de a utiliza Bonurile valorice Lyoness pentru toate comenzile efectuate în Lyoness Store. Premiile oferite în bonuri valorice nu pot fi preschimbate în numerar.În cadrul concursului, vor fi organizate extrageri pentru următoarele premii:În fiecare lună:
 • 2.000 x € 20 Bonuri valorice Lyoness
 • 500 x € 50 Bonuri valorice Lyoness
 • 50 x € 100 Bonuri valorice Lyoness
 • 20 x € 500 Bonuri valorice Lyoness
 • 10 x € 1.000 Bonuri valorice Lyoness
 • 3 x € 5.000 Bonuri valorice Lyoness
 • 1 x € 20.000 în numerar
Tombola anuală:
 • 10 x € 10.000 în numerar
 • 3 x € 50.000 în numerar
 • 1 x € 250.000 în numerar
Membrii Lyoness câștigători vor fi anunţaţi prin e-mail şi prin SMS. Non-membrii vor fi notificaţi prin e-mail. Participanţii din cadrul Concursului declară că sunt de acord ca numele lor (prenumele, prima literă a numelui de familie şi adresa) să fie publicat pe lista câştigătorilor de pe website-ul Concursului, în cazul în care sunt câştigătorii unui premiu în numerar sau al unui Bon valoric Lyoness în perioada Concursului, pentru promovarea Concursului Lyoness şi a Programului de Fidelitate Lyoness.Bonurile valorice Lyoness: sunt bonuri valorice virtuale. Membrii Lyoness vor avea bonurile valorice creditate în Contul de Cumpărături. Membrii Lyoness pot utiliza bonurile valorice Lyoness pentru toate cumpărăturile efectuate în Lyoness Store sau le pot schimba cu Bonuri valorice originale /Bonuri cadou de la Comercianţii Parteneri, la Lyoness Romania S.R.L. Non-membrii care vor fi extraşi câştigători, vor fi informaţi prin e-mail. După ce sunt contactaţi, pot alege Bonurile valorice originale/Cardurile cadou dorite, de la partenerii comerciali Lyoness (informaţii detaliate pe www.lyoness.ro) cu o valoare echivalentă cu premiul câştigat. Bonurile valorice originale / Cardurile cadou pot fi ridicate personal sau transmise prin poştă, la cerere. Premii în numerar: premiile în numerar vor fi înmânate personal sau transmise în alt mod, după cum se agreează cu câştigătorul.Asa adunati chei:
 1. Cumpărături cu avatajele Lyoness: Pentru fiecare cumpărătură peste € 10 vi se va credita o cheie. Dacă faceți în aceeași zi cumpărături la mai mulți parteneri comerciali, puteți genera astfel mai multe chei (rulajul minim este de câte € 10).
 2. Jocuri online: Primiți alte chei dacă reușiți să vă impuneți cu succes la diverse jocuri de iscusință și de cunoștințe.
 3. Recomandarea către prieteni: Dacă recomandați Lyoness prietenilor dumneavoastră, veți primi o cheie pentru fiecare membru Lyoness nou înregistrat.
 4. Răscumpărarea codurilor bonus: Ați descoperit un cod bonus într-una dintre activitățile noastre publicitare? Înregistrați codul în timpul perioadei sale de valabilitate și veți primi o singură dată o cheie suplimentară!
 5. Participarea la jocul cu câștiguri: Deja după înregistrarea la jocul cu câștiguri, veți primi prima cheie pentru comoara de cumpărături Lyoness.

PARTICIPA LA CONCURS!