Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 600 Ron, 400 Ron sau 200 Ron!
Buna ziua dragi fotografi. O noua luna, un nou concurs se arata. Se spune ca luna Februarie este luna iubirii, luna indragostitilor acaparand doua dintre cele mai amoroase sarbatori ai acestora, St. Valentine's Day si Dragobetele.Tema concursului de luna aceasta va fi "Dragostea". Fotografiile care vor aparea, vor putea sa faca parte din genurile urmatoare: portret, macro, conceptual si street.Premii vor consta in accesorii foto in valoare de:
  • Locul 1 - 600 RON
  • Locul 2 - 400 RON
  • Locul 3 - 200 RON
Fotografiile sa fie facute neaparat in luna Februarie 2012 in judetul Maramures. PARTICIPA LA CONCURS! Regulament concurs foto:- La concurs pot participa doar fotografiile care reprezinta in mod direct tema propusa pentru acea luna.
- Concursul se repetă lunar, de fiecare dată având o altă temă.
- Pentru a-ti putea inscrie fotografia in concurs trebuie sa ai cont pe site. Acesta se poate crea  aici.
- O persoană are dreptul de a înscrie o singură fotografie pe lună. Nu este permisă participarea unui utilizator cu mai multe fotografii pe aceeași temă.
- Concursul se va desfășura pe perioada unei întregi luni.  Data de înscriere pentru concurs va fi
în prima zi a lunii, iar finalitatea lui va fi în ultima zi la ora 12:00.
- Fotografiile care urmeaza a fi inscrise vor putea fi editate in limita urmatoarelor conditii: luminozitate,
contrast, saturatie, nivele si crop (daca e necesar). Deasemenea pozele inscrise in concurs trebuie sa aiba latura mare minim 2000 pixeli, iar rezolutia la minim 150 dpi. Orice alta prelucrare, introducere de elemente grafice etc. va duce la eliminarea pozei din concurs.
- Participarea la concursurile bm365.ro este destinată exclusiv celor care locuiesc în Maramureș. Totodată, fotografiile înscrise trebuie să fie realizate tot în acest județ.
- Prin înscrierea unei fotografii, utilizatorul declară că fotografia este o creație proprie. Fotografiile care se dovedesc a fi împrumutate din alte părți vor fi dezactivate.
- La cererea echipei, participantul trebuie să pună la dispoziția juriului și fotografia originală pentru a verifica dacă se încardrează în condițiile impuse de regulamentul de față.
- Dupa terminarea concursului câștigătorii vor fi contactați în decurs de 5 zile pentru a le înmâna premiile.
Modul de votare: Fotografia va fi înscrisă automat pe site și din momentul în care apare poate fi votată. O persoană are dreptul să voteze o fotografie (sau mai multe) printr-un „Like”.
Cele mai votate 5 fotografii vor intra în jurizarea finală care va fi efectuată de către Echipa bm365.ro alături de fotografii profesioniști Silviu Gheție și Hajdu Tamás. Vom acorda fiecărei fotografii note de la 1 la 5, cea cu media mai mare dintre puncte și voturi fiind declarată câștigătoare.