Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-18. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 6 beri pe zi pentru tine si prietenii tai, timp de 3 saptamani!

Perioada Concursului este 27 noiembrie 2013, ora 10:30:00 – 17 decembrie 2013, ora 18:00:00.

Premiile Concursului:

In cadrul Concursului se vor acorda, prin jurizare, 84 de six-pack-uri de Bere Timisoareana, cate 4 six-pack-uri (6 cutii) Timisoareana pe zi.

Mecanismul desfasurarii Concursului:

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Concurs este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii: 

  • Participantul trebuie sa aiba drept de participare
  • Inscrierea se va face exclusiv in perioada Concursului 
  • Participantul trebuie sa isi creeze cont sau sa se logheze pe www.facebook.com (in cazul in care au deja cont de utilizator); 
  • Sa acceseze aplicatia “Traditii in straie noi” de pe http://www.facebook.com/BereTimisoareana, si sa dea „Like” acestei pagini. 

Inscrierea in Concurs:
Pentru a se inscrie in Concurs, Participantul trebuie sa acceseze aplicatia concurs “Straie Noi” de pe http://www.facebook.com/BereTimisoareana, in perioada promotiei 27 noiembrie – 18 decembrie 2013. Sa completeze formularul cu datele sale personale si sa incarce o poza de maximum 4 MB impreuna cu o bere Timisoareana, in noile ambaleje, prezentate in pagina „Cum particip”. Un participant poate inscrie in concurs cate poze doreste. De asemenea, un participant poate castiga mai multe premii, insa cu poze diferite. Un participant poate castiga doar o singura data pe zi.