Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 5.000 de Euro, 1.000 de euro sau 100 euro in fiecare zi!

Concurs: Castiga 5.000 de Euro, 1.000 de euro sau 100 euro in fiecare zi!

[like_to_read]

Ascultă în fiecare dimineaţă emisiunea Deşteptarea la Europa FM, prinde concursul şi fii primul care răspunde corect la întrebarea gazdelor emisiunii despre Creditul Bun de la Banca Românească.

O vacanţă frumoasă, renovarea casei, un nou telefon, tableta la care visezi sau o altă dorinţă pe care vrei să o poţi îndeplini rapid şi fără bătaie de cap? Foarte simplu! Banca Românească îţi oferă soluţia - CREDITUL BUN: doar 23 de Leirata lunară la fiecare 1000 de Lei împrumutaţi.

În plus, până pe 26 octombrie creditul bun te surprinde cu premii săptămânale, prin tragere la sorţi. Poţi câştiga 1000 de Euro sau chiar marele premiu de 5000 de Euro.

La invitaţia gazedeor emisiunii Deşteptarea, fii primul care trimite SMS la 1721, număr cu tarif normal, cu textul "BANCA", urmat de răspunsul corect la întrebare şi poţi fi chiar tu câstigătorul premiului de 100 euro, acordat de Banca Românească!

Aria de desfasurare a concursului si perioada concursului: pe teritoriul Romaniei, pe frecventa postului de radio Europa FM; concursul se desfasoara in perioada 02 - 22 septembrie 2013 (in cele 15 zile lucratoare din intervalul de timp mentionat). Se vor acorda 15 premii zilnice a cate 100 euro fiecare  (echivalent in lei la cursul BNR din ziua acordarii premiului, pe baza procesului - verbal semnat cu statia).

Emisiunea in care se va desfasura concursul este: Desteptarea (program matinal zilnic de luni pana vineri ) in intervalul orar 8-10 a.m.

Premiile constau in:

  • 15 premii zilnice a cate 100 euro fiecare (acordate in lei la cursul BNR din ziua concursului). Premiile vor fi acordate/predate prin reprezentantii firmei (Banca Romaneasca) sau ai partenerilor sai, pe baza de proces -verbal, copie dupa actul de identitate si proces-verbal de predareprimire, completate cu datele castigatorilor si semnate de acestia in momentul predarii/primirii premiului.

Mecanismul concursului: concursul este anuntat in cadrul emisiunii radio Desteptarea, in care se specifica atributele produsului si premiile care pot fi castigate in cadrul concursului. Premiul se acorda primului participant dintre cei care raspund corect prin SMS la numarul 1721 (numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila VDF, Orange, Cosmote) la intrebarile despre produsul Creditul Bun de la Banca Romaneasca din concurs, conform indicatiilor prestabilite cu Banca Romaneasca si transmise catre statia de radio. Apoi castigatorul este anuntat in direct in timpul emisiunii. Va castiga participantul din fiecare emisiune care raspunde primul corect la intrebare prin SMS la numarul mentionat mai sus.

Lista intrebari si raspunsuri pt concurs: 

  • Ce banca iti ofera creditul bun? 

Raspuns: Banca Romaneasca 

  • Cu ce te surprinde creditul bun? 

Raspuns: Cu premii saptamanale 

  • Care este rata lunara la fiecare 1,000 de Lei imprumutati? 

Raspuns: 23 Lei (rata lunara) 

  • Pana la ce data poti castiga, saptamanal, prin tragere la sorti, cate 1000 de Euro si marele premiu de 5000 de Euro de la Banca Romaneasca? 

Raspuns: pana la 26 octombrie 

  • Cat poti castiga, saptamanal, pana la 26 octombrie?

Raspuns: 1000 de Euro 

  • Care este marele premiu pe care il poti castiga pana la 26 octombrie? 

Raspuns: 5000 de Euro 

  • Cum poti castiga, pana la 26 octombrie, premiile saptamanale de 1000 de Euro si marele premiu de 5000 de Euro? 

Raspuns: prin tragere la sorti

Regulamentul concursului il gasiti AICI.

[/like_to_read]