Concurs: Castiga 5 produse bio pentru stralucirea tenului!

Adăugat de concursoman în data de 2013.09.26 • 1317 vizualizări

Concurs: Castiga 5 produse bio pentru stralucirea tenului!
Concurs: Castiga 5 produse bio pentru stralucirea tenului!

Toamna aduce cu ea vant taios si umezeala. De aceea am decis sa iti oferim plasa de siguranta de care are nevoie tenul tau, de-acum lipsit de aerul de mare care il revigora. Pentru ca meriti, iti oferim premii care te vor ajuta sa iti pastrezi chipul luminos in toamna aceasta.

  • Premiul cel mare iti va mentine chipul tanar ca al Frumoasei din Padurea Adormita. Probabil si ea a dormit pe o Perna Cupron. Fata de perna Cupron are oxizi de cupru cu proprietati antibacteriene, reduce aparitia ridurilor si le elimina pe cele superficiale si impiedica imbatranirea pielii.
  • Premiul pentru locul 2 este Masca de ochi Cuproncare promite sa reduca aparitia ridurilor si elimina liniile fine in doar o luna. In plus, intensifica aspectul frumos si elasticitatea pielii din jurul ochilor.
  • Premiile de pe locul 3 sunt excelente pentru piele, par si unghii si sunt potrivite si pentru doamnele insarcintate. Punem la bataie un ulei de ricin Bione, un ulei de argan Bione si o masca cuargila verde de Montmorillonite Bione.

Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia premiilor este:

  • Logheaza-te in contul tau Dietetik.ro (daca nu ai unul deja, inscrie-te aici)
  • SA NE SPUI INTR-UN COMENTARIU LA ARTICOLUL DE AICI, ce fel de masca de fata iti faci acasa atunci cand vrei sa revigorezi tenul obosit.

Concursul dureaza 2 saptamani, in perioada 23 septembrie - 07 octombrie 2013 iar castigatorii vor fi alesi cu ajutorul site-ului random.rog.

ATENTIEintra in concurs doar comentariile postate de pe conturile logate, puse la articolul mentionat mai sus si sunt scoase automat din concurs postarile multiple de pe acelasi cont.

PARTICIPA LA CONCURS!

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: