Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-29. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 5 premii x 1000 Lei Card Cadou pentru cumparaturi de pe eMAG!

Ne pregătim împreună de sărbătorirea zilei naţionale cu un super concurs!

Trimite-ne o fotografie cu cel mai frumos peisaj din România şi poţi câştiga unul dintre cele 5 premii x 1.000 Lei Card Cadou pentru cumpărături de pe eMAG!

Campania “ Castiga 1.000 Lei Card Cadou pentru cumparaturi de pe eMAG ” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei in perioada 26 noiembrie 2013, ora 12:00:00 – 29 noiembrie 2013, ora 10:00:00

Mecanismul concursului:

Pentru a participa la Campanie, orice persoana interesata, care indeplineste conditiile de participare stipulate in prezentul regulament, trebuie sa incarce prin intermediul platformei emag in perioada 26 noiembrie 2013, ora 12:00:00 – 29 noiembrie 2013, ora 10:00:00, utilizand formularul dedicat, o fotografie a unui peisaj din Romania, fotografie care sa surprinda si participantul. 

Este admisa inscrierea participarii la aceasta Campanie o singura data, cu o singura fotografie.

Premii:

Premiile constau in: 

  • 5 (cinci) premii a cate 1 (un) card cadou eMAG in valoare de 1.000 (omie) Lei, TVA inclus. Cardul cadou poate fi utilizat exclusiv pentru achizitia produselor listate pe site-ul www.emag.ro, cu exceptia ofertelor de Turism, Asigurarilor RCA sau a Asigurarilor de calatorie. 

Cardul cadou castigat este transmisibil. Cardul cadou nu poate fi cumulat cu un alt card cadou pentru plata unei comenzi. Pentru a beneficia de reducerea cardului cadou, castigatorii , vor introduce codul unic inscris pe cardul cadou primit prin e-mail. Fiecare card cadou este valabil pentru cumparaturi pana la data de 30 decembrie 2013 inclusiv. Un card cadou poate fi folosit pentru o singura comanda. In cazul in care valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu se reporteaza/returneaza. 

Desemnarea castigatorilor:

Intră în jurizare fotografiile incarcate prin intermediul formularului pus la dispozitie de catre Organizator si afisate in pagina Campaniei, în perioada Campaniei. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti in termen de 2 (doua) zile lucratoare de la incheierea Campaniei. Castigatorul este extras în funcție de adresa de email cu care s-a inscris in Campanie. Vor fi extrase 5 (cinci) adrese de email, titularii acestora fiind desemnati castigatori.