Concurs: Castiga 5 parfumuri Gucci Made to Measure EDT 50 ml!

Adăugat de concursoman în data de 2013.09.30 • 1399 vizualizări

Concurs: Castiga 5 parfumuri Gucci Made to Measure EDT 50 ml!

Concursul este organizat pe teritoriul Romaniei si se desfasoara in spatiul virtual corespunzator Site-ului. Concursul incepe la ora 10:00:00, pe data de 30 Septembrie 2013 si se incheie la ora 23:59:59, pe data de 29 Octombrie 2013.

Mecanismul concursului:

Participantul trebuie sa acceseze site-ul www.bbcollection.ro si sa raspunda corect la intrebarea:

Care este ingredientul care face diferenta in toate parfumurile pentru barbati GUCCI?

  • ambra
  • patchouli
  • lavanda

Participantul trebuie sa comunice Organizatorului prin completarea unui formular electronic pe site-ul www.bbcollection.ro urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenume, data de nastere, adresa de email, localitate, judet, sex, adresa unde locuieste permanent in mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul.

Tragerea la sorti prin intermediul careia se vor declara castigatorii va avea loc pe data de 30 Octombrie 2013, prin care se vor extrage 5 castigatori si 25 rezerve. Tragerea la sorti a castigatorilor va fi electronica prin procedeul de programare pentru extragere aleatorie (functia "random").

Extragerea se va efectua pentru acordarea premiilor astfel:

  • o singura extragere: se vor extrage 5 castigatori si 25 rezerve pentru premiile constand in 5 parfumuri GUCCI Made to Measure EDT 50 ml din lista participantilor ce si-au exprimat optiunea privind eventualitatea de a castiga acest premiu si validati conform specificatiilor din prezentul Regulament.

Premiile

Premiile acordate prin tragere la sorti constau in:

  • 5 parfumuri GUCCI Made to Measure EDT 50 ml

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: