108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
38
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 400 lei pe un card de debit de la Alpha Bank!

   2012.09.27    1318

Concurs: Castiga 400 lei pe un card de debit de la Alpha Bank!

alpha

Alpha Bank si Cronica Carcotasilor acorda credit inspiratiei tale! Ce trebuie sa faci:
  1. Cârcotaşii îţi spun în emisiune cuvintele zilei.
  2. Faci o rimă isteaţă, ne spui şi nouă în direct.
  3. Noi te premiem cu 400 lei pe un card de debit de la Alpha Bank România.
In fiecare dimineata, de luni pana vineri, intre 8:00 si 9:00, Carcotasii si Alpha Bank organizeaza la Kiss FM concurs de poezie si premiaza cu 400 de lei un Kissoman care se pricepe la rime. Asculta Kiss FM in fiecare dimineata, ca sa auzi de la Carcotasi cuvintele cheie. Compune o poezie de casa noua si trimite-o prin SMS la 0722 20 60 20. Carcotasii vor alege cea mai inspirata creatie si o vor premia cu un card de debit Alpha Bank cu 400 de lei pe el. Iti da mana sa scrii poezii cu noile credite de locuinta de la Alpha Bank. Cu Alpha Housing primesti din partea casei evaluare gratuita si asigurarea locuintei pentru primul an. PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.