Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-10. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 3.600 RON, bani de benzina pentru un an intreg!

Concurs: Castiga 3.600 RON, bani de benzina pentru un an intreg!

Actiunea se deruleaza in intervalul 15 octombrie 2013 – 10 noiembrie 2013.

Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie sa acceseze pagina speciala de concurs din site-ul www.sport.ro, sa raspunda corect la un set de intrebari si sa isi completeze datele personale in formularul de inscriere in concurs.

Un utilizator se poate inscrie in concurs o singura data.

La finalul campaniei, organizatorul va desemna castigatorul dupa formula rand()*n, unde n este numarul de utilizatori inscrisi in concurs. Deci toti utilizatorii care au raspuns corect la intrebari si s-au inscris sunt introdusi intr-un tabel in EXCEL, fiecaruia fiindu-i atribuit un numar in ordinea inscrierii in concuurs. Intr-o celula de Excel va fi introdusa si aplicata formula random*n (selectand numerele atribuite fiecaruia) care genereaza un numar aleatoriu de la primul pana la ultimul concursnt inscris. Numele din dreptul numarului generat reprezinta castigatorul concursului.

Utilizatorul declarat castigator va fi anuntat pe site-ul www.sport.ro

Premiul consta in: 

  • Echivalentul in ron a unui plin de combustibil lunar, timp de un an calendaristic. Plinul de combustibil este evaluat la 50 de litri lunar timp de 12 luni, iar pretul unui litru de benzina este evaluat la 6 ron/litru. Valoarea totala a premiului este de 3600 ron.