Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 3.000 euro, un expressor Tassimo sau un bax cu 10 plicuri de condimente Kamis!

Concurs: Castiga 3.000 euro, un expressor Tassimo sau un bax cu 10 plicuri de condimente Kamis!

Campania „KAMIS Viata cu gust!... si premii" se va desfasura la nivel national, in perioada 30 septembrie 2013 - 24 noiembrie 2013.

Produsele participante la Campanie sunt cele marca KAMIS, marca inregistrata apartinand KAMIS CONDIMENTE S.R.L., comercializate in mod individual, in toate formele: plicuri, tuburi, rasnite, borcane, indiferent daca acestea au fost marcate la raft cu ambalaj/eticheta promotionala sau nu.

Mecanismul concursului:

Prezenta Campanie promotionala se desfasoara sub forma unei loterii, in cadrul careia sunt desemnati castigatorii celor 906 premii.

Pentru a participa la loteria organizata in cadrul aceastei Campani, consumatorii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant, marca KAMIS, sa primeasca bonului fiscal aferent achizitiei si inscrie in Campanie numarul bonului fiscal, in perioada 30 septembrie 2013, ora 00:00 si 24 noiembrie 2013, ora 23.59 (inclusiv), prin una din cele 2 modalitati de inscriere si anume:

  • a. prin SMS la numarul 1767, numar cu tarif normal in retelele Orange, Vodafone, Cosmote
  • b. prin intermediul site-ului www.promotie-kamis.ro Fiecare numar de bon fiscal poate fi inscris in Campanie o singura data, indiferent de modalitatea de inscriere aleasa.

Participantii se pot inscrie in Campanie, indiferent de modalitatea de inscriere aleasa, cu maximum 15 bonuri fiscale per total campanie si maxim 2 bonuri fiscale pe zi.

Premiile:

In cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda 904 premii instant si 2 (doua) premii prin tragere la sorti, in total 906 premii.

  • PREMIUL I - se acorda prin tragere la sorti la sfarsitul campaniei si consta in 3000 EUR
  • PREMIUL II - acordat prin momente castigatoare, cate un moment castigator pe saptamana, in total - 8 buc Expressor TASSIMO
  • PREMIUL III - acordat prin momente castigatoare zilnice, cate 16 momente castigatoare pe zi, in total 896 premii constand fiecare in cate 1 bax cu 10 plicuri de condimente KAMIS de acelasi fel, la alegere din trei tipuri diferite, dupa cum urmeaza: Kamis condimente pentru pui (10 buc / bax), Kamis scortisoara (10 buc / bax) sau Kamis busuioc (10 buc / bax) in fiecare zi
  • PREMIUL Online - acordat prin tragere la sorti pentru participantii care se inscriu pe site-ul www.promotie-kamis.ro si care isi manifesta optiunea „Sunt de acord ca datele mele personale sa fie utilizate pentru contactarea mea directa de catre organizatorul campaniei promotionale Kamis Condimente SRL, prin telefon, posta, email, mesaje text, etc., in legatura cu ofertele de servicii ale companiei si pentru trimiterea in viitor de newsletter si/sau reclama, mesaje de marketing si publicitate, marketing direct." - 1 buc Expressor TASSIMO

PARTICIPA LA CONCURS!