Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-07. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 3 aspiratoare fara sac Philips PowerPro Compact!

Concursul este organizat si se desfasoara incepand de la data de 2 decembrie 2013 ora 14:00 si se incheie la data de 6 ianuarie 2013, ora 14:00.

Mecanismul concursului:

Concursul " Demonstreaza ca esti cel mai rapid " se desfasoara pe pagina  facebook.com/acasacuPhilips. 

Pentru a putea sa se inscrie la concurs, participantul trebuie sa detina sau sa deschida un cont de Facebook si sa acceseze aplicatia “Demonstreaza ca esti cel mai rapid” publicata pe facebook.com/acasacuPhilips, sa dea LIKE paginii facebook.com/acasacuPhilips, sa isi dea acordul pentru preluarea de catre aceasta aplicatie a urmatoarelelor date inscrise in contul de Facebook: nume, prenume, varsta, sex, domiciliul , adresa de email, imagine de profil, precum si acordul pentru postarea de catre aplicatie pe wall-ul personal a informatiilor legate de aplicatie. 

In cadrul aplicatiei “Demonstreaza ca esti cel mai rapid”, fiecare participant va trebui sa aspire complet si in cel mai scurt timp o incapere virtuala. O aspirare completa a incaperii inseamna eliminarea tuturor celor 10 pete de murdarie aparute in mod aleatoriu pe suprafata incaperii. 

Pentru a curata spatiile murdare, participantul va trebui sa miste aspiratorul peste petele de murdarie aparute in camera, cu ajutorul tastelor cu sageti: sus, jos, stanga, dreapta. 

Castigatorii vor fi determinati pe baza scorului obtinut. Scorul obtinut este reprezentat de timpul petrecut pentru aspirarea intregii incaperi. Astfel, primii 3 concurenti care inregistreaza cel mai bun scor (acest lucru insemnand cel mai surt timp petrecut pentru a aspira intreaga incapere - adica toate cele 10 pete de murdarie aparute aleatoriu in incapere) vor fi declarati castigatori. 

Fiecare utilizator poate intra in joc de mai multe ori, neavand limitate numarul de incercari. Daca un utilizator intra de mai multe ori in concurs va fi luat in considerare doar cel mai bun scor obtinut de catre acel participant dintre toate incercarile realizate. 

Premiile oferite:

In cadrul Concursului “Demonstreaza ca esti cel mai rapid” se vor desemna in conditiile prezentate anterior un numar de 3 (trei) potentiali castigatori.

Premiile oferite in cadrul acestui concurs sunt: 3 aspiratoare fara sac Philips PowerPro Compact FC8474/01.