108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
46
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 3 PREMII cu specialitati CAMPOFRIO!

   2013.06.30    1681

Concurs: Castiga 3 PREMII cu specialitati CAMPOFRIO!

[like_to_read]

V-am prezentat in ultima perioada o suita de specialitati Campofrio, de la jamon serrano, salchichon si chorizo la jambon din piept de curcan, salam banatean, sunca de casa si muschi file afumat. Am facut, de fiecare data, cate o calatorie prin universul aromelor si gusturilor complexe ale fiecarui produs, precum si drumuri prin memoria afectiva, propunandu-va si retete care sa foloseasca specialitatile prezentate in chip cat mai creativ.

Acum, Bucatarescu.ro si Campofrio va ofera sansa de a degusta o parte din aceste produse savuroase, oferindu-va 3 premii cu specialitati Campofrio: fiecare castigator va primi un pachet cu specialitati Campofrio: chorizo,jamon serranomini fuet si jambon Don Curcan!

Ce trebuie sa faceti: recititi cu atentie cele 3 articole publicate, despre jamon serrano, salchichon si chorizo, despre jambonul din piept de curcan – Don Curcan si despre salam banatean, sunca de casa si muschi file afumat, apoi trimiteti la office@bucatarescu.ro rezolvarea originala a urmatoarei cerinte:

Alegeti-va un produs Campofrio dintre cele prezentate in cele 3 articole, apoi trimiteti o reteta sau o sugestie de asociere culinara pornind de la acest produs.

Cele mai interesante 3 raspunsuri vor fi premiate cu cate un pachet cuspecialitati Campofrio: chorizojamon serranomini fuet si jambon Don Curcan!

Perioada concursului: 27 iunie – 9 iulie 2013

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.