Concurs: Castiga 3 PREMII cu specialitati CAMPOFRIO!

Adăugat de concursoman în data de 2013.06.30 • 1758 vizualizări

Concurs: Castiga 3 PREMII cu specialitati CAMPOFRIO!

Concurs: Castiga 3 PREMII cu specialitati CAMPOFRIO!

[like_to_read]

V-am prezentat in ultima perioada o suita de specialitati Campofrio, de la jamon serrano, salchichon si chorizo la jambon din piept de curcan, salam banatean, sunca de casa si muschi file afumat. Am facut, de fiecare data, cate o calatorie prin universul aromelor si gusturilor complexe ale fiecarui produs, precum si drumuri prin memoria afectiva, propunandu-va si retete care sa foloseasca specialitatile prezentate in chip cat mai creativ.

Acum, Bucatarescu.ro si Campofrio va ofera sansa de a degusta o parte din aceste produse savuroase, oferindu-va 3 premii cu specialitati Campofrio: fiecare castigator va primi un pachet cu specialitati Campofrio: chorizo,jamon serranomini fuet si jambon Don Curcan!

Ce trebuie sa faceti: recititi cu atentie cele 3 articole publicate, despre jamon serrano, salchichon si chorizo, despre jambonul din piept de curcan – Don Curcan si despre salam banatean, sunca de casa si muschi file afumat, apoi trimiteti la [email protected] rezolvarea originala a urmatoarei cerinte:

Alegeti-va un produs Campofrio dintre cele prezentate in cele 3 articole, apoi trimiteti o reteta sau o sugestie de asociere culinara pornind de la acest produs.

Cele mai interesante 3 raspunsuri vor fi premiate cu cate un pachet cuspecialitati Campofrio: chorizojamon serranomini fuet si jambon Don Curcan!

Perioada concursului: 27 iunie – 9 iulie 2013

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: