Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 2000 lei saptamanal sub forma de Card Cadou eMAG!

Concurs: Castiga 2000 lei saptamanal sub forma de Card Cadou eMAG!

Aboneaza-te la newsletter si poti castiga bani de cumparaturi!Aboneaza-te la promotiile eMAG si poti castiga 2000 lei saptamanal (sub forma de Card Cadou eMAG), prin tragere la sorti. In plus, esti primul care afla cele mai tari oferte. E simplu.Castigatorii vor fi anuntati saptamanal pe blogul eMAG. MA ABONEZ! Campania ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER SI CASTIGA BANI DE CUMPARATURI se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei in perioada 5 noiembrie 2012 – 2 decembrie 2012 inclusiv.La campania  “ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER SI CASTIGA BANI DE CUMPARATURI” poate participa orice persoana fizica sau juridica care se aboneaza la Newsletter-ul www.emag.ro in perioada 5 noiembrie 2012 – 2 decembrie 2012 inclusiv. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs. Participantii trebuie sa detina cetatenie sau rezidenta romana, in cazul persoanelor fizice, si in cazul persoanelor juridice, sa fie persoane juridice romane cu sediul pe teritoriul Romaniei.Pentru a participa la Campania  “ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER SI CASTIGA BANI DE CUMPARATURI”, orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la Newsletter-ul www.emag.ro, prin oricare dintre modalitatile de abonare existente, in perioada 5 noiembrie 2012 – 2 decembrie 2012 inclusiv. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.
  • Pentru a se abona la newsletter, Participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real, folosind oricare dintre modalitatile de abonare existente.
  • Fiecare adresa de e-mail inscrisa va primi un id de abonare, care este numar natural unic; o adresa de email poate primi cel mult un id de abonare;
  • Prin inregistrarea in Campanie, participantii isi dau acordul expres pentru utilizarea datelor lor personale si a imaginii in scopuri publicitare, in cazul castigarii premiului.
Premii: Premiile Campaniei sunt:
  • 4 (patru) Carduri Cadou eMAG, fiecare in valoare de 2.000 (doua mii) lei cu TVA inclus. Fiecare Card Cadou poate fi utilizat exclusiv pentru cumparaturi pe site-ul www.emag.ro.
  • Cardul Cadou obtinut de Castigator este transmisibil. Cardul Cadou nu poate fi cumulat cu un alt Card Cadou pentru plata unei comenzi.
  • Pentru a beneficia de reducerea Cardului Cadou, castigatorii persoane fizice sau juridice, vor introduce codul unic de Card Cadou primit prin e-mail, in comanda noua inregistrata.
  • Fiecare Card Cadou este valabil pentru cumparaturi pana la data de 31 decembrie 2013 inclusiv.
  • Un Card Cadou poate fi folosit pentru o singura comanda. In cazul in care valoarea comenzii este mai mica decat  valoarea Cardului Cadou, diferenta nu se reporteaza.
  • Reducerea aferenta Cardului Cadou este valabila doar la achizitia produselor listate pe eMAG.ro, cu exceptia Asigurarilor RCA sau a Asigurarilor de calatorie.
  • Un Participant poate castiga cel mult unul dintre premiile Campaniei.
MA ABONEZ!