98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
14
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 2000 euro sau un iPhone 5 saptamanal!

 admin  2013.11.15  Bani,Telefoane,Trageri la sorti  2865

Orice ai vrea să vinzi, noi îți facem cel mai tare anunț video prin Generatorul de Anunturi Video! Scrie un obiect si ii facem un superanunt.

Încearcă toate obiectele care-ți trec prin cap și intră în cursa pentru 2000€ sau un iPhone 5 săptămânal!

Campania se deruleaza in perioada 15 noiembrie – 12 decembrie 2013, zilnic în intervalul orar 00:00:00 – 23:59:59.

Mecanismul concursului:

Prin accesarea site-ului http://generator-anunturi.mercador.ro utilizatorii vor avea posibilitatea sa genereze unul sau mai multe anunturi video prin intermediul aplicatiei existente pe site. 
 
Dupa generarea anuntului video, utilizatorului i se vor afisa conditiile de participare la campania “Generatorul de anunturi”
 
La campanie pot participa 2 categorii de utilizatori: 

  • Utilizatori existenti ai site-ului www.mercador.ro – care au deja cont pe site 
  • Utilizatori noi, care trebuie sa isi creeze cont pentru a participa la campanie. Pentru crearea unui cont nou, utilizatorul trebuie sa completeze adresele de e-mail si parola.

Pentru fiecare vizionare a unui anunt video, un participant va primi o sansa de participare la tragerile la sorti pentru premiile saptamanale si cel final. Un utilizator poate posta mai multe anunturi in concurs de pe un singur cont. Un participant va intra in tragerea la sorti cu suma sanselor acumulate pentru toate anunturile video generate in contul personal. 

Premiile:

In cadrul acestei Campanii se vor acorda urmatoarele premii: 

  • 50 de premii garantate constand fiecare in credit de 7 Euro + tva in contul Mercador.ro, care va putea fi folosit numai pentru postarea anunturilor promovate, atunci cand va avea nevoie in timp. Aceste premii vor fi acordate primilor 50 de participanti care acumuleaza minim 150 de vizite pe anunturile video generate 
  • 4 premii saptamanale constand fiecare intr-un iPhone 5 
  • 1 premiu final costand in suma de 2,000 Euro 

PARTICIPA LA CONCURS

castiga bani castiga un telefon castiga iPhone 5Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.