Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 20 de bilete la cele doua meciuri decisive ale Romaniei!

Concurs: Castiga 20 de bilete la cele doua meciuri decisive ale Romaniei!

Castiga 20 de bilete la cele două meciuri decisive ale României! Intră în secțiunea de concurs și ai șansa de a castiga un pachet ce contine cîte un bilet la meciurile România – Ungaria și România – Turcia!

PERIOADA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI:

Concursul este organizat și se desfășoară în perioada 27 august – 5 septembrie 2013, și se adresează exclusiv participanților din România în spațiul virtual aferent paginii  www.facebook.com/fanatikshow.ro.

DREPTUL DE PARTICIPARE:

În Concurs are dreptul să participe orice persoană fizică, cu vîrsta peste 18 ani, cu domiciliul stabil sau reședința în România.

PARTICIPAREA  ÎN CONCURS:

  • Pentru a se înscrie în Concurs, participanții trebuie să respecte pașii descriși în continuare:
  • Să aibă 18 ani împliniți la data începerii concursului.
  • Participanții trebuie să intre pe pagina  www.facebook.com/fanatikshow.ro, în secțiunea CONCURS, pentru a vedea cum se desfășoară jocul.
  • Participanții trebuie să dea like / îmi place paginii de facebook/fanatikshow.ro, din aplicația de CONCURS, apoi să completeze fomularul de înscriere (nume, prenume, adresa de e-mail și număr de telefon). Dacă un utilizator a dat deja like / îmi place paginii de facebook/fanatikshow.ro este suficient să intre în secțiunea CONCURS și să completeze formularul de înscriere: nume, prenume, adresa e-mail și număr de telefon. ATENȚIE – Datele înscrise în formular trebuie să fie identice cu cele ale contului de Facebook.

Vor fi desemnați prin tragere la sorți 10 cîștigători (fiecare cîștigător primește două bilete de intrare – unul la meciul Romaînia – Ungaria, din data de 6 septembrie și unul pentru meciul România – Turcia, din data de 10 septembrie). Lista cîștigătorilor va fi publicată pe data de 5 septembrie 2013 pe  www.facebook.com/fanatikshow.ro.

PREMII:

Un participant poate cîștiga un singur premiu în cadrul acestui concurs.

Concursul are ca premii 10 pachete, iar fiecare pachet  conține un bilet la meciul România – Ungaria, din data de 6 septembrie și unul pentru meciul România – Turcia, din data de 10 septembrie. Fiecare cîștigător va primi două bilete, cîte unul pentru fiecare dintre cele două meciuri descrise mai sus.

Premiul cîștigat nu poate fi înlocuit cu alte premii și nici nu se acordă contravaloarea în bani. În cazul refuzului cîștigătorilor de a beneficia de premiu sau în cazul imposibilității validării conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului. În aceste cazuri Organizatorul își rezervă dreptul de a nu mai atribui premiile respective.

ACORDAREA PREMIILOR ȘI VALIDAREA CÎȘTIGĂTORILOR

Cîștigătorii premiilor vor fi anunțati pe  www.facebook.com/fanatikshow.ro, pe data de 5 septembrie 2013.

PARTICIPA LA CONCURS!