Concurs: Castiga 2 sedinte IPL si o invitatie!

Adăugat de concursoman în data de 2013.06.14 • 1379 vizualizări

Concurs: Castiga 2 sedinte IPL si o invitatie!

Concurs: Castiga 2 sedinte IPL si o invitatie!

[like_to_read]

A sosit vara, iar pielea epilata este o necesitate. Dar din pacate nu putem utiliza tehnologia IPL si vara pe pielea bronzata.  Sau putem? De acum inovatia Nomasvello Sun&Safe ne permite exact acest lucru!

SUN&SAFE este cea mai noua tehnologie IPL dezvoltata in cadrul departamentului de R&D Nomasvello cu scopul de a epila cu aceeasi eficienta si zonele corpului care au fost expuse la soare. Multumita acestui sistem inovativ, toate centrele Nomasvello din lume ofera tratamente de epilare si pe pielea expusa razelor soarelui sau altor raze UV. Lumina, special filtrata sa nu dauneze tesutului deja afectat de razele solare, ofera o epilare definitiva eficienta si sigura, pielea fiind imediat hidratata de operatoarea IPL cu lotiunea hidratanta No+Vello, astfel incat sa se asigure protectie impotriva uscarii pielii si o senzatie placuta de catifelare. Tratamentele sunt oferite la acelasi pret ca in cazul epilarii IPL clasice, adica 135 lei pe zona si sedinta.

Daca va doriti si voi 2 sedinte IPL Sun&Safe si o invitatie la evenimentul de lansare va invit la concurs. Sedintele de epilare vor fi facute la unul din centrele Nomasvello din tara, iar evenimentul va avea loc in Bucuresti pe 19 iunie.

Ce trebuie sa faceti?
  1. Sa dati Like paginilor Nomasvello Romania si From Mona with Gloss;
  2. Sa dati Share concursului pe wall-ul vostru;
  3. Sa imi lasati un comentariu cu raspunsul la intrebarile “Ati mai folosit tehnologia IPL? De ce vi se pare tentanta?” alaturi de numele de Facebook cu care ati dat Like si link-ul de Share.

Concursul incepe in momentul postarii lui si dureaza pana duminica 16 iunie. Pe 17 iunie vom afla cine este castigatoarea.

Comentariile vor fi jurizate, iar cel mai dragut raspuns va castiga cele 2 sedinte si invitatia la eveniment.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: