Concurs: Castiga 2 aparate de gatit Philips Multicooker!

Adăugat de concursoman în data de 2013.10.01 • 1563 vizualizări

Concurs: Castiga 2 aparate de gatit Philips Multicooker!

Concurs: Castiga 2 aparate de gatit Philips Multicooker!

Testează gratuit noul Philips Multicooker şi descoperă reţetele delicioase ale tuturor mamelor, la tine în bucătărie!

Multifuncţional şi uşor de utilizat, cu aparatul de gătit Philips Multicooker prepari o multitudine de reţete, chiar şi pe cele extrem de gustoase pe care le pregăteşte mama sau bunica. Cu 12 programe diferite de gătire şi 22 de setări de temperatură, îndeplineşti toate poftele celor dragi. Cu Philips Multicooker găteşti fără griji, indiferent dacă vrei să prepari ingredientele la aburi, prin înăbuşire, să le prăjeşti sau să le coci. Astfel, ai o varietate de opţiuni pe care să le pregăteşti: iaurt de casă simplu sau cu fructe, ciorbă de perişoare sau supe, legume pregătite la aburi sau deserturi precum cremă de zahăr ars, prăjitură cu ciocolată sau cu mere, şniţel, gulaş, ardei umpluţi, tocăniţă şi chiar şi sarmale! Tot ce trebuie să faci este să pui ingredientele în Multicooker, să setezi funcţia şi timpul potrivite şi să îl laşi să gătească pentru tine mâncăruri de fiecare dată delicioase! Află mai multe despre acest mic ajutor în bucătărie pe www.philips.ro/cooker! Încearcă-l şi tu! Până pe 31 octombrie 2013, scrie-ne una dintre reţetele delicioase ale mamei tale şi o poveste din copilărie legată de ea şi poţi fi printre primele persoane care testează gratuit noul Philips Multicooker. Două persoane vor avea ocazia să testeze noul Philips Multicooker şi să ne scrie apoi ce bunătăţi au pregătit şi cum a decurs testarea. Cei care vor lua acasă noul Philips Multicooker vor fi aleşi de către un juriu format din reprezentanţi ai eva.ro şi Philips. Regulament concurs: Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aiba cont pe www.eva.ro si sa completeze toate campurile din profil. Participa la concurs utilizatorii care raspund postarii din pagina concursului.

Concursul se desfasoara in perioada 1- 31 octombrie 2013. Premiile oferite in cadrul concursului constau in 2 aparate de gătit Philips Multicooker.

Extragerea este efectuata de un juriu format din reprezentantii ai eva.ro si Philips, in data de 31 octombrie 2013. Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site.


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: