Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 15.000 RON, zilnic un Imageo Natural CandleLight, saptamanal un Living Colours Bloom sau lunar lampadare Ledino!

Concurs: Castiga 15.000 RON, zilnic un Imageo Natural CandleLight, saptamanal un Living Colours Bloom sau lunar lampadare Ledino!

Cumpără pe acelaşi bon fiscal minim două becuri Philips (LED, halogen sau economic) în perioada 17 septembrie - 17 noiembrie 2012 de la unul din magazinele participante* şi poţi câştiga energie gratis pentru următorii 25 de ani şi o mulţime de alte premii. (* Magazinele participante sunt cele tip BRICOLAJ (Baumax, Praktiker, Hornbach, Dedeman, Ambient), magazinele tip SUPER/HYPER market (Selgros, Carrefour, Cora) şi MAGAZINE / DEPOZITE  DE ELECTRICE ce comercializează surse de iluminat Philips.) Campania promotionala se va desfasura la nivel national, in perioada 17 septembrie 2012 – 17 noiembrie 2012.Produse participante: Produsele participante la promotie sunt sursele de iluminat Philips compact fluorescente integrate (gamele Genie, Tornado, Softone, Ambiance, Economy, EcoAmbiance, Globe), sursele Philips economice cu halogen (gamele EcoClassic30, EcoHalo si Plusline ES) şi sursele Philips cu LED (gamele LEDbulb, LEDspot, LED Capsule, LED AR111, LED PAR), comercializate in toate punctele de vanzare (magazine/ depozite) partenere Philips, pe intreg teritoriul Romaniei.Dreptul de participare: La aceasta Campanie promotionala poate participa orice persoana fizica, cu varsta de peste 18 ani impliniti pana la data inceperii campaniei (17.09.2012), cu domiciliul in Romania.Participantii trebuie sa achizitioneze produsele participante si sa pastreze bonul fiscal/factura fiscala care atesta achizitia a cel putin 2 produse participante in perioada Campaniei, pentru ca, in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori, sa poata indeplini procedura de validare.Prin participarea la Campanie, participantilor nu le vor fi impuse niciun fel de cheltuieli suplimentare cu exceptia cheltuielilor normale de desfasurare a campaniei: cheltuieli determinate de achizitionarea produselor participante, cheltuieli determinate de validarea/primirea premiilor si cheltuielile legate de inscrierea la promotie.Premiile: In cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda 84 premii.
  • premii zilnice: 70 Imageo Natural CandleLight. Valoarea unui premiu zilnic este de 270 lei.
  • premii saptamanale: 10 Living Colours Bloom. Valoarea unui premiu saptamanal este de 600 lei.
  • premii lunare: 3 lampadare Ledino. Valoarea unui premiu lunar este de 2100 lei.
  • marele premiu: premiu in bani, in valoare de 15.000 RON
Mecanismul: Pentru a participa la campania promotionala, consumatorii trebuie sa acceseze site-ul  www.energiepeviata.ro, in perioada 17 septembrie 2012, ora 00:00 - 17 noiembrie 2012, ora 23.59 (inclusiv) sa completeze formularul de inscriere cu datele solicitate si mentionate la art. 5.2.2. si sa introduca numarul si data bonului fiscal/al facturii fiscale primit/e in urma achizitionarii a cel putin 2 produse participante, in perioada Campaniei, alaturi de numele magazinului din care s-au achizitionat produsele participante Cei care doresc sa participe la campania promotionala, trebuie sa achizitioneze cel putin 2 produse participante in baza aceluiasi bon fiscal/factura fiscala.Inscrierea in concurs: Inscrierea in concurs se realizeaza prin intermediul site-ului  www.energiepeviata.ro (site proprietatea Organizatorului), prin accesarea acestui website si completarea formularului electronic de inscriere in concurs in perioada 17 septembrie 2012, ora 00:00 – 17 noiembrie 2012, ora 23.59, asa cum este acesta afisat pe site-ul campaniei. Necompletarea oricaruia dintre campurile obligatorii sau completarea lor cu informatii/date inexistente sau incorecte duce la invalidarea inscrierii respective.
Pentru a se putea inscrie in concurs, participantul are obligatia de a  se inregistra pe website, la sectiunea dedicata campaniei promotionale, completand formularul de concurs cu datele solicitate. Datele care ii sunt solicitate in acest sens sunt: nume, prenume, localitate/oras, judet, adresa completa, numarul de telefon, adresa de e-mail, numar bon/factura, data bon/factura, denumire magazinului din care s-a realizat achizitia a cel putin 2 produse participante pe un singur bon/o singura factura. Un numar de bon/factura confera participantului dreptul de a se inscrie in Campanie, o singura data. Deasemenea, un numar de bon poate fi inscris in Campanie de un singur participantParticipantii trebuie sa pastreze bonul/factura pentru cazul in care vor fi desemnati potentiali castigatori ai unui premiu. Validarea premiilor se face pe baza bonului/facturii, care contine numarul si data inscrise de participant in concurs.Un participant poate introduce maxim 3 numere de bon/factura unice intr-o zi, in perioada 17 septembrie – 17 noiembrie 2012.In cazul in care un participant achizitioneaza mai mult de 2 produse participante in baza aceluiasi bon fiscal, acesta va inscrie o singura data numarul bonului respectiv, si data, in promotie.Inscrierea in concurs va fi insotita de afisarea pe pagina a unei confirmari a validitatii datelor sau afisarea unui mesaj care explica motivele pentru care datele nu sunt valide.Fiecare inscriere prin intermediul formularului electronic de inscriere pe website este validata preliminar la momentul intrarii in Concurs. In acest sens, pentru fiecare inscriere prin intermediul formularului electronic de inscriere pe site participantul poate intampina una dintre urmatoarele situatii:Mesajul primit dupa înscrierea în campanie: ”Felicitări! Te-ai înscris în Campania promotionala „ECOnomiseste si castiga cu Philips!” Poţi să câştigi un premiu zilnic sau unul saptamanal sau unul lunar si mare premiu al Campaniei promtionale in valoare de 15.000 RON. Păstrează bonul fiscal pentru validare.Mesaj invalid:  Ne pare rau, dar bonul fiscal este invalid. Verifica si inscrie din nou numarul bonului fiscal. Mesaj dublu: Acest bon fiscal a mai fost inscris  Mesaj incheiere promotie: Ne pare rau dar promotia s-a incheiat pe data de 17.11.2012. Un utilizator poate castiga un singur premiu zilnic, un singur premiu saptamanal si un singur premiu lunar in cadrul campaniei promotionale, indiferent de numarul inscrierilor. PARTICIPA LA CONCURS!