Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-09. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 1000 de lei pentru cumparaturi si un joc Monopoly Empire!

Noul Monopoly Empire, acum in Romania, in cele mai mari lanturi de magazine si platforme online.

TU poti fi afaceristul roman care detine si controleaza zeci de branduri internationale! Monopoly Empire te pune pe prima pagina a ziarelor si te premiaza INSTANT cu 3 jocuri pe zi.

MARELE PREMIU: 1000 lei pentru cumparaturi!

Campania se desfasoara in perioada: 25 Noiembrie – 8 Decembrie 2013 (inclusiv), zilnic în intervalul orar 00:00:00 – 23:59:59.

Mecanismul concursului:

Campania promotionala este reprezentata de aplicatia de Facebook “Monopoly Empire”. Zilnic, 3 dintre participanti vor fi premiati cu premii instant, constand intr-un joc Monopoly Empire.

Pentru a se inscrie la aceasta Campanie, participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi: 

 • Sa se logheze pe site-ul www.facebook.com folosind un cont valid de Facebook;
 • Sa acceseze tab-ul aplicatiei https://www.facebook.com/milionarii.monopoly si sa dea click pe “APARI PE COPERTA” 
 • Sa apese butonul “Like" disponibil pe pagina https://www.facebook.com/milionarii.monopoly si sa isi mentina optiunea cel putin pana la finalul campaniei;
 • Sa apese butonul “Start” si sa dea “Allow” la aplicatia “Monopoly Empire”
 • Automat, li se va genera articolul personalizat, cu urmatoarele date preluate de pe profilul utilizatorilor: Nume si Prenume, Varsta (daca aceasta informatie exista in contul de facebook), Orasul in care locuieste (daca aceasta informatie exista), Numarul de prieteni pe care ii are pe Facebook
 • Utilizatorii vor avea posibilitatea de a-si schimba poza de profil; dupa ce utilizatorul este hotarat cu ce poza merge mai departe in aplicatie, tot ce are de facut este sa dea click pe butonul “FINALIZEAZA COPERTA”
 • Imediat dupa ce a dat click pe butonul “FINALIZEAZA COPERTA”, utilizatorului ii va aparea in formular un pop-up in care are de trecut datele personale (Nume si Prenume, Telefon, E-mail, Oras, Adresa Postala) pentru a afla daca a castigat un premiu instant sau nu.
 • Dupa completarea formularului, utilizatorul trebuie sa publice pe profilul sau coperta personalizata. Publicarea copertii in albumul de pe profil este criteriu obligatoriu pentru a avea sansa sa castige fie un premiu instant, fie marele premiu. 
 • Un participant isi poate personalizeza coperta de ziar o singura data in aplicatie. 

 

Premii oferite in campanie:

In cadrul acestei Campanii , se vor acorda urmatoarele premii:

 • 42 de premii instant (cate 3/zi) constand in jocuri Monopoly Empire
 • 1 premiu final constand in 10 Vouchere Carrefour in valoare de 100 lei/voucher + 1 joc Monopoly Empire (10 Vouchere Carrefour insumand 1,000 lei ; voucherele au perioada de valabilitate pana la data de 31.12.2013 si pot fi utilizate in toate magazinele Carrefour din tara. Prin aceste vouchere, castigatorul are posibilitatea sa achizitioneze orice produse din hypermarketul Carrefour, in valoare de 1, 000 lei, cu obligatia ca toate produsele de jucarii achizitionate prin aceste vouchere trebuie sa fie marca HASBRO ROMANIA si a niciunui alt brand de jucarii, palaturi de oricare alte produse din hypermarketul Carrefour)