Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 1000 de euro sau un portofel branduit "Cu banii jos"!

Concurs: Castiga 1000 de euro sau un portofel branduit "Cu banii jos"!

In fiecare saptamana poti castiga unul dintre cele 3 portofele branduite “Cu banii jos”, iar marele premiu este de 1000 de euro!Organizatorul concursului este S.C. ANTENA TV GROUP S.A.Derularea Concursului se va face pe site-ul cubaniijos.a1.ro in intervalul 26 septembrie 2012 – 26 decembrie 2012, ora 23.59.Pasul 1 – Inregistrarea in concurs: Pentru inregistrare participanţii trebuie să se inscrie pe site-ul emisiunii cubaniijos.a1.ro, completand datele cerute, să citească Regulamentul de concurs si in situatia in care opteaza pentru incriere la concurs, sa parcurga cumulativ in perioada de desfasurare a Concursului urmatoarele etape:
  1. sa urmareasca in fiecare miercuri emisiunea „Cu banii jos” difuzata pe postul de televiziune „Antena 1”; la finalul emisiunii, saptamanal, se va da startul concursului care se va derula din momentul incheierii emisiunii si pana miercurea viitoare ora 20.30, in ziua difuzarii noii editii zi „Cu banii jos”
  2. astfel, imediat dupa incheierea emisiunii, pana in fiecare zi de miercuri ora 20.30 participantii trebuie sa intre in sectiunea de concurs a site-ului cubaniijos.a1.ro si sa raspunda la quiz-ul editiei, care cuprinde intrebarile care au fost difuzate in editia respectiva a emisiunii „Cu banii jos”; doar participantii care au raspuns corect la toate intrebarile din quiz-ul respectiv pot trece mai departe la urmatoarea etapa din concurs.
  3. etapa finala presupune ca ei sa completeze cat mai multe quiz-uri suplimentare, quiz-uri care se gasesc in aceeasi sectiune de concurs accesata, insa ale caror intrebari nu mai fac parte din editiile emisiunii „Cu banii jos”, temele fiind variate. Fiecare raspuns corect din quiz-urile respective va avea un anumit punctaj, care se cumuleaza in saptamana de concurs
In pagina de concurs va fi afisat in permanenta, in timp real, clasamentul primilor 10 jucatori in ordinea punctajelor obtinute in concurs. Miercuri la ora 20:30 concursul saptamanii se termina iar primii 3 jucatori care au obtinut cele mai mari punctaje intra in posesia premiilor concursului (portofele branduite “Cu banii jos”) Daca exista jucatori cu punctaje egale, castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti. Castigatorii vor fi anuntati pe site imediat dupa terminarea concursului, miercuri la pra 20.30Dupa terminarea editiei de Craciun e emisiunii, din data de 26 decembrie, concursul se va desfasura dupa alt mecanism si va avea un premiu diferit:
  1. concursul se va derula in data de miercuri 26 decembrie, de la finalul emisiunii pana la ora 23.59, dupa ce au urmarit integral editia de Craciun.
  2. la concursul editiei de Craciun vor putea concura doar acei participanti care au raspuns corect in editiile saptamanale anterioare la toate quiz-urile cuprinzand intrebari din acele editii;
  3. dupa ce acestia vor raspunde corect inclusiv la quiz-urile editiei de Craciun, vor putea sa completeze oricate quiz-uri suplimentare doresc, pana la ora de terminare a concursului.
  4. jucatorul cu cel mai mare punctaj va intra in posesia marelui premiu de 1000 de euro.
Daca exista jucatori cu punctaje egale, castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti.Premiile acordate in acest concurs constau in:
  • - 39 portofele brandate (cate 3 pe editie saptamanala) pana in data de 26 decembrie, cu o valoare unitara de 8,5 euro (38,27 ron)
  • - 1 premiu in bani – 1000 de euro ( 4502.6 ron)– corespunzator editiei de Craciun din data de 26 decembrie
* curs valutar 1 euro = 4.5026 ronRaspunsuri Quiz "Banii cu jos" -  http://bestconcurs.eu/raspunsuri-quiz-concurs-banii-cu-jos/ PARTICIPA LA CONCURS!