Concurs: Castiga 100.000 Euro sau zilnic intre 500 si 20.000 Euro!

Adăugat de concursoman în data de 2013.08.24 • 1815 vizualizări

Concurs: Castiga 100.000 Euro sau zilnic intre 500 si 20.000 Euro!

Concurs: Castiga 100.000 Euro sau zilnic intre 500 si 20.000 Euro!

DURATA SI LOCUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI:

Campania se va desfasura in perioada 6 august 2013 incepand cu ora 00:00:00 – 1 decembrie 2013 pana la ora 23:59:59. Pentru ultima zi de desfasurare a Campaniei, respectiv 01/12/2013, Tragerea la Sorti aferenta ultimei zile de participare va fi efectuata in data de 03/12/2013.

Campania se va desfasura pe teritoriul Romaniei (nu se pot trimite mesaje la numarul 278 pentru a intra in Campanie daca utilizatorul Cosmote se afla in afara tarii).

MECANISMUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI:

Achizitonarea Optiunii Grup in aplicatia “RadarMe powered by COSMOTE” Aplicatia “RadarMe powered by COSMOTE” este o aplicatie mobila bazata pe localizarea utilizatorului, care include optiunea de chat (conversatie), optiunea de creare de Grupuri si multe alte optiuni. Aplicatia „RadarMe powered by Cosmote” poate fi descarcata din Play Store si este disponibila pentru telefoanele cu sistem de operare Android incepand cu versiunea Android 2.2. Pentru a folosi aplicatia utilizatorul trebuie sa isi creeze un cont declarand numele de utilizator, parola, sex-ul si o adresa de e-mail valida.

“Optiunea RadarMe” a fost lansata comercial de Cosmote in data de 14.12.2012. Prin intermediul acesteia, orice utilizator Cosmote (titular de contract de abonament sau utilizator de cartele Cosmote preplatite, pentru servicii de voce furnizate de Cosmote, sau impreuna cu alte servicii Cosmote), are posibilitatea de a achizitiona dreptul de a utiliza aplicatia “RadarMe powered by COSMOTE” prin transmiterea unui SMS cu textul “A RADARME” la numarul de telefon 277 sau apeland Serviciul Cosmote “Relatii cu clientii” la numarul de telefon 1234. Optiunea RadarMe se reactiveaza automat, lunar, utilizatorul avand posibilitate de dezactivare la cerere.

Tariful lunar aferent Optiunii RadarMe este:

 • de 0,74  euro (TVA inclus) si se va regasi pe factura de servicii Cosmote, in cazul in care utilizatorul Cosmote este titular de contract de abonament Cosmote;
 • de 0,60 euro credit (TVA platindu-se la achizitionarea cartelei preplatite Cosmote sau a valorii de reincarcare) si se va retrage din credit, in cazul in care utilizatorul Cosmote foloseste o Cartela preplatita Cosmote.

Orice utilizator (Cosmote sau non-Cosmote) are posibilitatea de a achizitiona aplicatia “RadarMe powered by COSMOTE” si platind cu cardul bancar.

Mesajele trimise la numarul 278 nu se deduc din mesajele incluse in abonamentul pe care il detine Participantul sau din mesajele incluse in extraoptiunea activa pe numarul sau, acestea tarifandu-se in toate cazurile separat conform tarifelor de mai sus.

Clientii COSMOTE, persoane fizice, care achizitioneaza Optiunea Grup prin trimiterea unui mesaj (SMS), fara text sau continand orice text, la numarul 278 pe Durata Campaniei, sunt inscrisi automat in Campanie, putand participa la Tragerile la Sorti din cadrul Campaniei. Momentul la care cererea a fost transmisa este momentul la care cererea de activare a fost receptionata in sistemele tehnice ale Organizatorului. Participantii recunosc si accepta ca jurnalul sistemului informatic al Organizatorului reprezinta dovada datei, orei, minutului si secundei receptionarii fiecarei cereri de achizitionare a Optiunii Grup. In plus, in cazul utilizatorilor de cartele preplatite Cosmote, cererea de achizitionare se considera transmisa numai daca achizitionarea Optiunii Grup se efectueaza cu succes (de exemplu, daca utilizatorul are suficient credit de comunicare pentru achiztionarea Optiunii Grup). Utilizatorii de cartele preplatite - persoane juridice – vor fi inscrisi in aceleasi conditii in Campanie in mod automat insa vor fi descalificati intrucat nu indeplinesc criteriile de eligibilitate pentru inscrierea in Campanie prezentate la Sectiunea IV din prezentul Regulament Oficial. In afara tarifului perceput pentru achizitionarea Optiunii Grup (respectiv 0.99 Euro - TVA inclus - pentru abonatii COSMOTE sau 0.80 Euro credit pentru utilizatorii cartelelor preplatite COSMOTE), care reprezinta exclusiv valoarea comerciala de achizitie a Optiunii Grup.

PARTICIPANTILOR NU LE ESTE IMPUSA IN CONTRAPARTIDA NICIO CHELTUIALA DIRECTA SAU INDIRECTA, SUPLIMENTARA ACHIZITIONARII GRUPULUI iar PARTICIPAREA LA CAMPANIE ESTE GRATUITA PENTRU TOTI PARTICIPANTII CARE ACHIZITIONEAZA GRUPURI PE DURATA CAMPANIEI.

Cheltuielile generate de utilizarea serviciului internet pentru descarcarea aplicatiei ‚RadarMe powered by Cosmote’, pentru utilizarea acesteia, pentru utilizarea optiunilor oferite de aceasta, precum si cele aferente deplasarii Participantului pentru intrarea in posesia Premiului nu sunt si nici nu vor putea fi considerate drept „cheltuieli indirecte” sau „cheltuieli suplimentare” în sensul Ordonanţei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă, astfel cum a fost republicată, cu modificările ulterioare.

In acest sens, toti Participantii care trimit SMS fara text / continand orice text pentru achizitionarea Optiunii Grup la 278 sunt inscrisi gratuit si automat in Campanie in momentul achizitionarii Optiunii Grup conform alineatului de mai sus, pe Durata Campaniei, in conformitate cu cele mentionate in prezentul Regulament Oficial. Numerele de telefon cu care Participantii se inscriu in Campanie sunt inregistrate si memorate in sistemul tehnic utilizat de Organizator pe toate Durata Campaniei. Intervalul orar 00:00:00 - 23:59:59 precum si intervalele orare corespunzatoare Premiilor mentionate in prezentul Regulament sunt cele determinate de setarile de timp ale sistemelor tehnice ale Organizatorului.

Trimiterea unui SMS la 278 implica acceptul Participantului de a primi mesaje cu continut promotional privind Campania precum si mesaje de informare privind participarea sa in Campanie. Participantul va putea sa solicite gratuit, in orice moment, sa nu mai primeasca mesaje cu continut promotional privind Campania, prin trimiterea unui SMS gratuit cu textul „STOP” la numarul de telefon 2780. Ulterior acestei solicitari, utilizatorul va putea sa-si achizitioneze in continuare Optiunea Grup si va acumula sanse pentru Premiile din cadrul Campaniei si implicit va mai participa la tragerile la sorti pentru Premiile din cadrul Campaniei.

Participantii care nu doresc sa participe automat la Campanie ca urmare a trimiterii unui SMS la numarul scurt 278 vor putea trimite un SMS gratuit cu textul „RENUNT” la numarul scurt 2780 in orice moment pe Durata Campaniei. Ulterior acestei solicitari, Participantul nu va mai primi mesaje cu continut promotional privind Campania, nu va mai participa la tragerile la sorti ulterioare inregistrarii cererii sale si isi va pierde sansele acumulate in cadrul Campaniei pana in acel moment. Exercitarea dreptului de a nu participa la Campanie nu are niciun efect asupra posibilitatii de a achizitiona in continuare Optiunea Grup. Astfel, utilizatorul va putea sa-si achizitioneze in continuare Optiunea Grup insa nu va mai acumula sanse pentru Premiile din cadrul Campaniei si implicit nu va mai participa la tragerile la sorti pentru Premiile din cadrul Campaniei.

Alegerea de a iesi din Campanie poate fi revocata de Participant pe toata Durata Campaniei, prin trimiterea unui SMS gratuit la 2780 cu textul “START”. Reintrarea in Campanie implica acceptul Participantului de a primi mesaje cu continut promotional privind Campania precum si mesaje de informare privind participarea sa in Campanie. Punctele acumulate inainte de iesirea din Campanie nu vor fi luate in considerare pentru extragerile urmatoare reinscrierii in Campanie.

Mecanismul de inscriere la tragerea la sorti pentru Premiile Zilnice, Premiile de Luni, Pemiile “13 este ziua norocoasa”, Marele Premiu Pentru a participa la tragerile la sorti, Participantii trebuie sa achizitioneze cel putin o Optiune Grup ce poate fi folosita in cadrul aplicatiei “RadarMe powered by Cosmote”. Mecanismul de inscriere la tragerea la sorti difera in functie de tipul Premiilor, dupa cum urmeaza:

 • Premiile Zilnice. Pentru a participa la tragerea la sorti aferenta unui Premiu Zilnic, Participantul trebuie sa achizitioneze cel putin o Optiune Grup (o Optiune Grup = 1 SMS la numarul 278), in zilele de marti, miercuri, joi, vineri, sambata sau duminica ale Campaniei. In aceste conditii, Participantul va fi introdus o singura data cu o singura sansa, indiferent de numarul de puncte acumulate, in baza de date aferenta tragerii la sorti pentru ziua cand s-a achizitionat Optiunea Grup (marti, miercuri, joi, vineri, sambata sau duminica).
 • Premiile de Luni. Pentru a participa la tragerea la sorti aferenta unui Premiu de Luni, Participantul trebuie sa achizitioneze cel putin o Optiune Grup (o Optiune Grup = 1 SMS la numarul 278), in respectiva zi de luni. In aceste conditii, Participantul va fi introdus o singura data cu o singura sansa, indiferent de numarul de puncte acumulate in baza de date aferenta tragerii la sorti pentru ziua de luni in care a achizitionat Optiunea Grup.
 • Pemiile “13 este ziua norocoasa”. Pentru a participa la tragerea la sorti aferenta unui Premiu “13 este ziua norocoasa”, Participantul trebuie sa achizitioneze cel putin o Optiune Grup (o Optiune Grup = 1 SMS la numarul 278), dupa cum urmeaza:

- in perioada 06.08.2013 – 12.08.2013; sau - in perioada 13.08.2013 – 12.09.2013, sau - in perioada 13.09.2013 – 12.10.2013, sau - in perioada 13.10.2013 – 12.11.2013.

La tragerile la sorti pentru unul dintre Premiile “13 este ziua norocoasa”, Participantul va fi introdus in baza de date aferenta tragerii la sorti pentru Premiul “13 este ziua norocoasa” cu numarul total de puncte acumulate in respective perioada, astfel cum aceasta este descrisa mai sus.

 • Marele Premiu. Pentru a participa la tragerea la sorti aferenta Marelui Premiu, Participantul trebuie sa achizitioneze cel putin o Optiune Grup (o Optiune Grup = 1 SMS la numarul 278) pe Durata Campaniei. Cu cat numarul de puncte acumulate pe Durata Campanei este mai mare, cu atat sansele la aceasta tragere la sorti sunt mai mari.

Mecanismul de acumulare a punctelor Conform prezentului Regulament Oficial, pentru tragerile la sorti aferente Premiilor ’13 este ziua norocoasa”  si Marelui Premiu, Participantii isi pot mari sansele de castig achizitionand cat mai multe Optiuni Grup, prin trimiterea mai multor SMS-uri la numarul scurt 278 acumuland astfel mai multe puncte (10 puncte = 10 sanse; 20 puncte = 20 sanse s.a.m.d).

1.  Reguli generale de acordare a punctelor Achizitia fiecarei Optiuni Grup in cadrul Campaniei va acorda Participanului 10 puncte. Cele 10 puncte reprezinta o sansa la Tragerea la Sorti aferenta Premiului Zilnic / Premiului de Luni (dupa cum este cazul) acordat in ziua achizitionarii Optiunii Grup, precum si 10 sanse la tragerea la sorti aferenta Premiului ’13 este ziua norocoasa’ din perioada definita la art. 5.2.2 lit. c) si Marelui Premiu.

2. Bonus acordat pentru prima optiune Grup achizitionata intr-o zi Conform prezentului Regulament Oficial, Participantii vor primi 50 puncte bonus pentru prima achizitie a Optiunii Grup achizitionata in cursul unei zile. Cele 50 de puncte reprezinta o sansa la Tragerea la Sorti aferenta Premiului Zilnic / Premiului de Luni (dupa cum este cazul) acordat in ziua achizitionarii Optiunii Grup, precum si 50 sanse la tragerea la sorti aferenta Premiului ’13 este ziua norocoasa” din perioada definita la art. 5.2.2 lit. c) si Marelui Premiu;

3. Bonusul de achizitionari multiple ale Optiunii Grup in aceeasi zi de Campanie. Conform prezentului Regulament Oficial, Participantii vor primi sanse bonus, daca vor transmite mai mult de o cerere de achizitionare a Optiunii Grup in cursul unei singure zile (respectiv pana la ora23:59:59 a aceleasi zile).

Incepand cu a doua achizitie a Optiunii Grup in cadrul Campaniei transmisa in aceeasi zi calendaristica (respectiv pana la ora 23:59:59), fiecare dintre acestea va acorda Participantului, in plus fata de punctele acordate conform punctului 1 litera a) sau b) de mai sus (dupa cum este cazul), inca 10 puncte pentru a 2-a Optiune Grup achizitionata, 20 de puncte pentru a 3-a Optiune Grup achizitionata, 30 de puncte pentru a 4-a Optiune Grup achizitionata, si asa mai departe pana la incheierea zilei calendaristice (respectiv pana la ora 23:59:59).

4. Bonus pentru Optiunea RadarMe activa pe cont In cazul in care Participantul are Optiunea RadarMe activa pe cont la momentul achizitiei Optiunii Grup, aceasta fiind achizitionata conform art. 5.1.2 de mai sus, numarul total de sanse acumulate conform punctelor 1 si 3 va fi dublat.

5. Bonusul „Turbo Hour” Conform prezentului Regulament Oficial, Participantiilor li se vor dubla numarul de sanse acordate conform punctului 1, 3 si 4 de mai sus (dupa cum este cazul), pentru Optiunile Grup achizitionate in anumite intervale orare anuntate in prealabil de catre Organizator, prin SMS, Participantilor activi in  Campanie.

6. Bonusul pentru participarea la campanie timp de 13 zile consecutive Conform prezentului Regulament Oficial, Participantii care achizitioneaza cel putin o Optiune Grup zilnic, timp de 13 zile consecutive, vor primi un bonus de 130 puncte in cea de a 13-a zi pentru fiecare Optiune Grup achizitionata in cea de a 13-a zi consecutiva.

7. Alte bonusuri de participare In cazul in care, pe parcursul Campaniei, Organizatorul va mai acorda alte bonusuri Participantilor, acesta se obliga sa comunice Participantilor aceste situatii precum si gradul de multiplicare a sanselor, prin intermediul mesajelor text (SMS) trimise acestora de catre Organizator.

Exemplu 1.

Participantul nu are activa pe cont Optiunea RadarMe pe durata Campaniei si achizitioneaza, pe durata Campaniei: - in data de 12.08.2013 un numar de 5 Optiunii Grup in afara intervalului Turbo Hour, - in data de 14.08.2013 un numar de 3 Optiunii Grup din care primele 2 Optiunii Grup in intervalul Turbo Hour si o Optiune Grup in afara intervalului Turbo Hour; si - in data de 12.09.2013 o singura Optiune Grup in afara intervalului Turbo Hour.

Sansele acumulate de acesta sunt descrise mai jos:

La prima cerere de achizitionare a Optiunii Grup din data de 12.08.2013, Participantul primeste 10 puncte+ 50puncte bonus=60puncte La cea de-a 2-a cerere de achizitionare a Optiunii Grup din data de 12.08.2013, Participantul primeste 10puncte+10puncte=20puncte La cea de-a 3-a cerere de achizitionare a Optiunii Grup din data de 12.08.2013, Participantul primeste 10puncte+20puncte=30puncte La cea de-a 4-a cerere de achizitionare a Optiunii Grup din data de 12.08.2013, Participantul primeste 10puncte+30puncte=40puncte La cea de-a 5-a cerere de achizitionare a Optiunii Grup din data de 12.08.2013, Participantul primeste 10puncte+40puncte=50puncte

La prima cerere de achizitionare a Optiunii Grup (in intervalul Turbo Hourdin data de 14.08.2013, Participantul primeste 10puncte*2 + 50puncte bonus=70puncte La cea de-a 2-a cerere de achizitionare a Optiunii Grup (in intervalul Turbo Hour) din data de 14.08.2013, Participantul primeste (10puncte+10puncte)*2=40puncte La cea de-a 3-a cerere de achizitionare a Optiunii Grup (in afara intervalul Turbo Hourdin data de 14.08.2013, Participantul primeste 10puncte+20puncte=30puncte

La cererea de achizitionare a Optiunii Grup din data de 12.09.2013, Participantul primeste 10 puncte + 50puncte bonus=60puncte

Astfel, Participantul va intra la urmatoarele trageri la sorti desfasurate in Campanie:

 • - la Tragerea la Sorti aferenta Premiul de Luni din data de 12.08.2013 cu o singura sansa, putand castiga un Premiu in valoare de  2.500 Euro (500 Euro x 5 Optiuni Grup achizitionate);
 • - la Tragerea la Sorti aferenta Premiul Zilnic din data de 14.08.2013 cu o singura sansa, putand castiga un Premiu in valoare de  1.500 Euro (500 Euro x 3 Optiuni Grup achizitionate);
 • - la Tragerea la Sorti aferenta Premiul Zilnic din data de 12.09.2013 cu o singura sansa, putand castiga un Premiu in valoare de  500 Euro (500 Euro x o Optiune Grup achizitionata);
 • - la Tragerea la Sorti aferenta Premiul ’13 este ziua norocoasa” cu numarul total de sanse acumulate in perioada 06.08.2013 – 12.08.2013, respectiv 200 sanse (60+20+30+40+50 sanse), putand castiga un Premiu in valoare fixa de 13.000 Euro;
 • - la Tragerea la Sorti aferenta Premiul ’13 este ziua norocoasa” cu numarul total de sanse acumulate in perioada 13.08.2013 – 12.09.2013, respectiv 200 sanse (70+40+30+60sanse), putand castiga un Premiu in valoare fixa de 13.000 Euro;
 • - a Tragerea la Sorti aferenta Marelui Premiul numarul total de sanse acumulate (respectiv 400 sanse), putand castiga Marele Premiu in valoare fixa de 100.000 Euro.

Exemplu 2.

Participantul are activa pe cont Optiunea RadarMe la momentul achizitionarii urmatoarelor Optiuni Grup pe durata Campaniei: - in data de 12.08.2013 un numar de 5 Optiunii Grup in afara intervalului Turbo Hour, - in data de 14.08.2013 un numar de 3 din care 2 Optiunii Grup in intervalul Turbo Hour si o Optiune Grup in afara intervalului Turbo Hour; si - in data de 12.09.2013  o singura Optiune Grup in afara intervalului Turbo Hour.

Sansele acumulate de acesta sunt descrise mai jos:

La prima cerere de achizitionare a Optiunii Grup din data de 12.08.2013, Participantul primeste 10 puncte*2+ 50puncte bonus=70puncte La cea de-a 2-a cerere de achizitionare a Optiunii Grup din data de 12.08.2013, Participantul primeste (10puncte+10puncte) *2 =40puncte La cea de-a 3-a cerere de achizitionare a Optiunii Grup din data de 12.08.2013, Participantul primeste (10puncte+20puncte) *2 =60puncte La cea de-a 4-a cerere de achizitionare a Optiunii Grup din data de 12.08.2013, Participantul primeste (10puncte+30puncte)*2=80puncte La cea de-a 5-a cerere de achizitionare a Optiunii Grup din data de 12.08.2013, Participantul primeste (10puncte+40puncte) *2=100puncte

La prima cerere de achizitionare a Optiunii Grup (in intervalul Turbo Hourdin data de 14.08.2013, Participantul primeste (10puncte*2)*2+50puncte bonus=90puncte La cea de-a 2-a cerere de achizitionare a Optiunii Grup (in intervalul Turbo Hour) din data de 14.08.2013, Participantul primeste [(10puncte+10puncte)*2 ]*2=80puncte La cea de-a 3-a cerere de achizitionare a Optiunii Grup (in afara intervalul Turbo Hour) din data de 14.08.2013, Participantul primeste (10puncte+20puncte) *2=60puncte

La cererea de achizitionare a Optiunii Grup din data de 12.09.2013, Participantul primeste10puncte*2+50puncte bonus.

Astfel, Participantul va intra la urmatoarele trageri la sorti desfasurate in Campanie:

 • - la Tragerea la Sorti aferenta Premiul de Luni din data de 12.08.2013 cu o singura sansa, putand castiga un Premiu in valoare de  2.500 Euro (500 Euro x 5 Optiuni Grup achizitionate);
 • - la Tragerea la Sorti aferenta Premiul Zilnic din data de 14.08.2013 cu o singura sansa, putand castiga un Premiu in valoare de  1.500 Euro (500 Euro x -3 Optiuni Grup achizitionate);
 • - la Tragerea la Sorti aferenta Premiul Zilnic din data de 12.09.2013 cu o singura sansa, putand castiga un Premiu in valoare de  500 Euro (500 Euro x o Optiune Grup achizitionata);
 • - la Tragerea la Sorti aferenta Premiul ’13 este ziua norocoasa” cu numarul total de sanse acumulate in perioada06.08.2013 – 12.08.2013, respectiv 350 sanse (70+40+60+80+100 sanse), putand castiga un Premiu in valoare fixa de 13.000 Euro;
 • - la Tragerea la Sorti aferenta Premiul ’13 este ziua norocoasa” cu numarul total de sanse acumulate in perioada 13.08.2013 – 12.09.2013, respectiv 300 sanse (90+80+60+70 sanse), putand castiga un Premiu in valoare fixa de 13.000 Euro;
 • - a Tragerea la Sorti aferenta Marelui Premiul numarul total de sanse acumulate (respectiv 650 sanse), putand castiga Marele Premiu in valoare fixa de 100.000 Euro.
 • 8. Castigarea de catre un Participant prin tragere la sorti a unui Premiu din oricare dintre categoriile sus-mentionate), nu exclude castigarea de catre acelasi participant prin tragere la sorti a unui Premiu din aceeasi sau alta categorie in cadrul urmatoarelor trageri la sorti.

PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE - NUMAR, NATURA, VALOARE 1. Premiile oferite de Organizator Participantilor desemnati castigatori in cadrul Campaniei in urma tragerilor la sorti sunt:

 • 102 de Premii Zilnice (denumite in continuare „Premii Zilnice”), respectiv cate un Premiu Zilnic in fiecare zi a Campaniei (cu exceptia zilelor de Luni). Un Premiu Zilnic are o valoare minima bruta de 500 de euro numerar (pentru un singur SMS trimis de Participant in ziua tragerii la sorti la numarul 278) si o valoare maxima bruta de 5.000 de euro (pentru 10 de SMS-uri trimise de Participantul castigator in tragerii la sorti la numarul 278).
 • 16 Premii de Luni (denumite in continuare „Premii de Luni”), respectiv cate un Premiu de Luni o data pe saptamana, pe toata Durata Campaniei, in ziua de luni a saptamanii. Un Premiu de Luni are o valoare minima bruta de 500 de euro numerar (pentru un singur SMS trimis de Participant in ziua tragerii la sorti din ziua de luni respectiva la numarul 278) si o valoare maxima bruta de 20.000 de euro (pentru 40 de SMS-uri trimise de Participantul castigator in ziua tragerii la sorti din ziua de luni respectiva la numarul 278).
 • Se acorda 3 Premii pentru fiecare a treisprezecea zi a fiecarei lunii, pe perioada desfasurarii Campaniei, fiecare premiu avand o valoare bruta de 13.000 Euro.  Pentru a participa la tragerea la sorti aferenta unui Premiu “13 este ziua norocoasa”, Participantul trebuie sa achizitioneze cel putin o Optiune Grup (o Optiune Grup = 1 SMS la numarul 278), dupa cum urmeaza:

- in perioada 06.08.2013 – 12.08.2013; sau - in perioada 13.08.2013 – 12.09.2013, sau - in perioada 13.09.2013 – 12.10.2013, sau - in perioada 13.10.2013 – 12.11.2013. La tragerile la sorti pentru unul dintre Premiile “13 este ziua norocoasa”, Participantul va fi introdus in baza de date aferenta tragerii la sorti pentru Premiul “13 este ziua norocoasa” cu numarul total de puncte acumulate in respective perioada, astfel cum aceasta este descrisa mai sus.

 • Se acorda 1 premiu (denumit in continuare „Marele Premiu”), constand intr-un Premiu in valoare bruta de 100.000 de Euro (echivalentul in lei a sumei de 440.480 RON, la cursul de schimb oficial comunicat de Banca Nationala a Romaniei aplicabil la data autentificarii prezentului Regulament Oficial), pentru Participantul castigator in urma Tragerii la Sorti pentru Marele Premiu. Participantul va fi inscris in tragerea la sorti pentru Marele Premiu cu un numar de sanse egal cu numarul de puncte acumulate.

PARTICIPA LA CONCURS!

Regulamentul concursului il gasiti AICI.


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: