Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 10 kit-uri Summer Cool de la Ursus Cooler!

Concurs: Castiga 10 kit-uri Summer Cool de la Ursus Cooler!

[like_to_read]

Ursus Cooler si Urban.ro iti fac vara mai usoara si mai racoroasa printr-un super concurs. Intra si voteaza piesa ta romaneasca favorita, completeaza formularul de concurs si poti castiga unul dintre cele 10 kituri Summer Cool, perfecte pentru anotimpul fierbinte!

Alege topul hiturilor acestei veri si poti castiga unul dintre kiturile pentru o vara cool oferite de Ursus Cooler si Urban.ro.

Ce trebuie sa faci?

Intra pe  pagina concursului: coolsummer.urban.ro si voteaza cel putin una dintre piesele din topul realizat de noi, apasand butonul de LIKE.  Completeaza apoi formularul de concurs cu datele tale complete: nume, prenume, telefon si adresa de mail (foloseste una pe care o verifici des) si poti castiga unul dintre kiturile formate dintr-un rucsac, o pereche de casti, un set de boxe si un mouse.

Concursul incepe astazi, 13 iunie, si se incheie 4 iulie. Castigatorii alesi prin intermediul random.org vor fi anuntati pe 5 iulie, asa ca grabiti-va sa va alegeti piesele favorite! Pentru o Cool Summer v-am pregatit cateva articole speciale pentru sezonul fierbinte: gasiti sountrackul verii cei mai noi artisti hip-hop dar si cele mai cool festivaluri unde sa mergeti sa va distrati vara aceasta.

Gata de concurs?

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]