98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
34
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele trei produse oferite de Lush ( sapun, ulei solid sau exfoliantul de corp)!

   2012.01.24    1261

Mai aveti pana la sfatsitul concursului:

[CountDown id=1 width=250 custom_widget=1 containerx=0 containerxy=0 imagebackground=true reflection=true year=2012 month=2 day=1 hours=00 minute=00 textunder=true color=dark]
Lush te provoaca la un rasfat! 
Recunosc, imi place răsfăţul maxim. Îmi place să fac baie într-o cadă cu spumă, cu sare de baie, cu lumânări….. Îmi place să-mi răsfăţ pielea cu fel şi fel de creme, uleiuri şi alte nebunii. Simt că atunci sunt doar eu cu mine. Cu gândurile mele, visele mele, şi de ce nu, problemele mele. Atunci, pentru câteva minute, lumea este a mea. Îmi place să am grijă de corpul meu – să-l îngrijesc cu produse naturale  (nu tot timpul, de ce să mint:). Ţin minte că odată am fost la un workshop de beauty, unde au fost invitaţi şi cei de laLush. Nu prea ştiam ce fac, dar auzisem de ei. Acolo au facut o demonstraţie live la mai multe produse, printre care şi uleiul solid, de care m-am îndrăgostit.
Pielea îmi era atât de fină, iar mirosul a persistat ceva. Şi, opa, gata cu lichidul – nu mai vărs ulei pe jos. Nu mai torn tot uleiul pe mine, din greşeală. Acum, totul este solid. Hmm, îmi place, place, place.
Da, ştiu că vreţi şi voi, de aceea vă provoc la un mic răsfăţ, unde puteţi să câştigaţi unul dintre cele trei produse oferite de Lush ( sapunulei solid sau exfoliantul de corp). Aşadar, doamnelor şi domnişoarelor, în perioada 22 ianuarie – 1 februarie, răspundeţi la întrebarea :” Credeţi că răsfăţul este doar un moft?, aici ca şi comentariu, iar cele mai creative  trei răspunsuri vor fi premiate cu produse oferite de Lush. Numele câştigătoarelor, cât şi răspunsurile, vor fi afişate , joi, 2 februarie. Multă baftă! PARTICIPA LA CONCURS! *(concurs trimis de loredana)
Despre Lush. Intregul concept Lush se bazeaza pe folosirea fructelor, semintelor, uleiurilor esentiale si petalelor de floriin stare proaspata pentru a-si pastra proprietatile uimitoare. Scopul nostru este sa limitam la minim ingredientele artificiale din cosmetice si sa te rasfatam intr-un mod cat mai natural posibil. Produsele sunt fresh, fabricate manual, din cele mai fine si organice uleiuri esentiale, obtinute din plante, fructe, seminte si flori, din zone sigure si nepoluate. Descopera colectia completa, exclusiv in magazinele LUSH din Mario Plaza si Afi Palace Cotroceni, in Bucuresti sau pe www.lush.ro.

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.