Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul dintre cele trei produse oferite de Lush ( sapun, ulei solid sau exfoliantul de corp)!

Mai aveti pana la sfatsitul concursului:

[CountDown id=1 width=250 custom_widget=1 containerx=0 containerxy=0 imagebackground=true reflection=true year=2012 month=2 day=1 hours=00 minute=00 textunder=true color=dark]
Lush te provoaca la un rasfat! 
Recunosc, imi place răsfăţul maxim. Îmi place să fac baie într-o cadă cu spumă, cu sare de baie, cu lumânări….. Îmi place să-mi răsfăţ pielea cu fel şi fel de creme, uleiuri şi alte nebunii. Simt că atunci sunt doar eu cu mine. Cu gândurile mele, visele mele, şi de ce nu, problemele mele. Atunci, pentru câteva minute, lumea este a mea.Îmi place să am grijă de corpul meu – să-l îngrijesc cu produse naturale  (nu tot timpul, de ce să mint:).Ţin minte că odată am fost la un workshop de beauty, unde au fost invitaţi şi cei de la Lush. Nu prea ştiam ce fac, dar auzisem de ei. Acolo au facut o demonstraţie live la mai multe produse, printre care şi  uleiul solid, de care m-am îndrăgostit.
Pielea îmi era atât de fină, iar mirosul a persistat ceva. Şi, opa, gata cu lichidul – nu mai vărs ulei pe jos. Nu mai torn tot uleiul pe mine, din greşeală. Acum, totul este solid. Hmm, îmi place, place, place.
Da, ştiu că vreţi şi voi, de aceea vă provoc la un mic răsfăţ, unde puteţi să câştigaţi unul dintre cele trei produse oferite de  Lush (  sapun ulei solid sau  exfoliantul de corp). Aşadar, doamnelor şi domnişoarelor, în perioada 22 ianuarie – 1 februarie, răspundeţi la întrebarea :” Credeţi că răsfăţul este doar un moft?, aici ca şi comentariu, iar cele mai creative  trei răspunsuri vor fi premiate cu produse oferite de  Lush.Numele câştigătoarelor, cât şi răspunsurile, vor fi afişate , joi, 2 februarie.Multă baftă! PARTICIPA LA CONCURS!*(concurs trimis de loredana)
Despre Lush. Intregul concept Lush se bazeaza pe folosirea fructelor, semintelor, uleiurilor esentiale si petalelor de floriin stare proaspata pentru a-si pastra proprietatile uimitoare. Scopul nostru este sa limitam la minim ingredientele artificiale din cosmetice si sa te rasfatam intr-un mod cat mai natural posibil.Produsele sunt fresh, fabricate manual, din cele mai fine si organice uleiuri esentiale, obtinute din plante, fructe, seminte si flori, din zone sigure si nepoluate. Descopera colectia completa, exclusiv in magazinele LUSH din Mario Plaza si Afi Palace Cotroceni, in Bucuresti sau pe  www.lush.ro.