Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-16. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un set de 3 produse - spray, stick, roll-on de la Rexona!

Va spuneam intr-un articol precedent ca exista o vesnica disputa intre cei care se dau cu schiurile si cei care se dau cu placa de snowboard.

Sunt unii ca mine care le-au incercat pe ambele si care momentan prefera schiurile. Iarna asta ma aflu insa intr-o dilema, pentru ca intr-un fel as vrea sa ma intorc la prima dragoste, snowboard-ul, dar in acelasi timp parca e mai comod sa raman fidel schiurilor pe care am inceput sa le controlez mai bine.

Aici interveniti voi pentru ca o sa am nevoie de ajutorul vostru sa ma decid. Nu ma ajutati degeaba pentru ca va ofer si 5 premii din partea Rexona, fiecare constand intr-un set de 3 produse – spray, stick si roll-on.

Tot ce trebuie voi sa faceti este sa-mi lasati un comentariu la acest articol in care sa ma convingeti fie sa ma reapuc de snowboard, fie sa raman la schiuri. 

Cele mai tari 5 pledoarii vor fi premiate pe 16 decembrie, atunci cand voi alege castigatorii. O sa va rog sa folositi o adresa de mail valida pentru ca doar asa pot sa va contactez in caz ca o sa castigati.

Si daca tot vorbim de premii, ar trebui sa stii ca Rexona iti daruieste iarna care ti se potriveste si ca pana pe 31 decembrie poti castiga unul din cele 20 de vouchere de cumparaturi in valoare de 2225 lei pentru a te echipa corespunzator pentru iarna asta de la Intersport.

Mecanismul este simplu, iar regulamentul complet poate fi consultat aici.