Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga 2 seturi CADOU pentru o noapte romantica de Valentine?s Day constand intr-o sare de baie organica si o lumanare din soia&uleiuri esentiale!
De Valentine's Day www.zenit.ro te premiaza! Site-ul www.zenit.ro ofera 2 seturi CADOU pentru o noapte romantica de Valentine’s Dayconstand intr-o sare de baie organica si o lumanare din soia&uleiuri esentiale ce poate fi folosita ca si ulei de masaj sau crema de corp, ambele marca SpaRitual.Mecanism concurs:
  1. Da like paginii Zenith Group.
  2. Intra pe site-ul www.zenit.ro si alege produsul care iti place cel mai mult.
  3. Posteaza link-ul cu produsul preferat pe wall-ul Zenith Group alaturi de o scurta povestioara de iubire (traita personal de tine sau imaginara) sau o declaratie de dragoste pentru persoana iubita sau un viitor Fat-Frumos/Ileana Cosanzeana.
  4. Invita cat mai multi prieteni sa te voteze.
 Vom avea 2 castigatori dupa cum urmeaza:
  •         povestea cu cele mai multe like-uri.
  •         persoana cu cea mai interesanta&originala poveste de dragoste.
Concursul se desfasoara in perioada 01.02.2012-09.02.2012.Castigatorii vor fi desemnati in data de 10.02.2012. PARTICIPA LA CONCURS! SpaRitual este un brand de lux, vegan, un stil de viata eco-constient, compus din produse eficiente multifunctionale si ritualuri de infrumusetare pentru maini, corp, picioare si unghii.Devotamentul nostru pentru mediul inconjurator este piatra de temelie a brandului, si, sustinand SPARITUAL , sustineti de fapt intregul curent de frumusete holistica. Produsele si tratamentele noastre destinate mainilor, unghiilor, picioarelor si corpului sunt dezvoltate intr-un mediu ecologic si spiritual inteligent.Punem in practica frumusetea inteligenta.