98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
23
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga Cartea nuntii perfecte!

   2013.07.20    1183

Concurs: Castiga “Cartea nuntii perfecte”!

[like_to_read]

Vrei sa ai nunta perfecta? Celebra carte scrisa de Mindy Weiss, una dintre cele mai renumite organizatoare de nunti din America, Cartea nuntii perfecte te poate ajuta sa o ai.Cartea nuntii perfecte te va ajuta sa pui cap la cap toate detaliile pe care le presupune organizarea unei nunti asa cum ai visat, indiferent de buget, varsta, religie, loc sau viziune. Participa la concurs si castiga premiul oferit de Woman2Woman.ro: Cartea nuntii perfecte!

Despre premiu:

Cartea nuntii perfecte iti ofera sfaturi privind:

  1. Alegerea rochiei de mireasa
  2. Meniu si design:
    • - meniul pentru nunta, design-ul accesoriilor (marturii, etichete) si designerul floral.
  3. Buget si bani
    • - stabilirea unui buget si negocierea contractelor

Ce spun vedetele despre “Cartea nuntii perfecte”

Mindy a transformat nunta visurilor noastre in realitate.“ – Heidi Klum si Seal

Mindy a fost pentru noi zana cea buna! A fost realista in toate momentele, reusind in acelasi timp sa fie foarte entuziasmata cu privire la toate detaliile, oricat de minore.“ – actrita Kate Beckinsale si regizorul Len Wiseman

Conditii de participare:

Perioada participare la acest concurs: 20 iulie – 10 august 2013

Cum participi:

1. Lasa un comentariu la acest articol, in care sa raspunzi la intrebarea: cum iti imaginezi nunta perfecta?

Cel mai interesant raspuns va castiga premiul acestui concurs!

Comentariul trebuie sa fie postat in pagina de concurs, care poate fi gasita la adresa: http://woman2woman.ro/2013/07/castiga-cartea-nuntii-perfecte/ . Trebuie sa fii logat pentru a putea participa la concurs. In cazul in care nu ai un cont pe Woman2Woman.ro, creaza-ti unul, pentru a putea participa la concurs si pentru a fi automat abonat la newsletter.

Castigatorul va fi anuntat in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol, pe pagina de facebook a site-ului Woman2Woman.ro, dar si pe adresa de e-mail pana la data de 20 august 2013.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa raspunda cat mai creativ la intrebare, printr-un comentariu postat in pagina de concurs care poate fi gasita la adresa: http://woman2woman.ro/2013/07/castiga-cartea-nuntii-perfecte/

**Participantii cu raspunsuri copiate, postate anterior pe alte site-uri sau postate pe alte pagini decat cea specificata in conditiile de participare la concurs pot fi descalificati.

***Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la logarea pentru postarea comentariului: nume si adresa de e-mail. Castigatorii vor fi contactati prin e-mail si vor primi pe adresa de e-mail furnizata la logare instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

****Castigatorii trebuie sa raspunda acestui e-mail in maxim 48 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.