Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Casiga un set Dove Men + Care Clean Confort!

Concurs: Casiga un set Dove Men + Care Clean Confort!

[like_to_read]

Campania se va desfasura la nivel national in perioada 02.09.2013 incepand cu ora 14:00 – 23.09.2013 pana la ora 16:00, pe pagina oficiala de Facebook a Men+Care Romania  (http://www.facebook.com/dovemencarero).

Mecanismul campaniei promotionale:

Pentru a participa la prezenta Campanie si a intra in tragerea la sorti pentru unul din cele 30 de premii, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism: 

  • a. Sa fie fani ai paginii de Facebook Dove Men+Care disponibila la adresa: http://www.facebook.com/ dovemencarero
  • b. Sa acceseze pagina Campaniei existenta in cadrul paginii Dove Men+Care gazduita pe portalul Facebook; pe aceasta pagina Utilizatorul va trebui sa acceseze aplicatia “Manualul Barbatului Modern: Proba practica” disponibila la adresa http://www.facebook.com/dovemencarero/ app_250350971756331.
  • c. In urmatorul ecran, Utilizatorul trebuie sa aleaga instrumentele necesare indeplinirii probei de bricolaj si sa le plaseze in casutele din dreapta paginii, in ordinea corecta. Daca un instrument nu este corect plasat in casuta, sau in ordinea corecta el va reveni in pozitia initiala, permitand Utilizatorului sa selecteze un alt instrument. In momentul in care toate instrumentele vor fi pozitionate in casutele potrivite si in ordinea corecta, Utilizatorul va putea trece mai departe, apasand butonul „Trimite”.
  • d. Dupa ce a indeplinit misiunea si a ales instrumentele potrivite in ordinea corecta utilizarii lor, in ultimul ecran al aplicatiei, Utilizatorul va trebui sa completeze corect urmatoarele date personale pentru a se putea inscrie in Campanie si in tragerea la sorti pentru unul din premiile oferite: nume, prenume, adresa (Strada, Numar, Bloc, Scara, Apartament,), localitatea ( Oras, Judet), Email, Telefon si apoi sa bifeze disclaimerul prin care isi da acordul ca datele personale sa fie folosite de Organizator prin intermediul Agentiei, in scopul inscrierii in Campanie, desemnarii castigatorilor si atribuirii premiului. Dupa ce a efectuat aceasta completare, Utilizatorul trebuie sa dea click pe butonul „Trimiteinformatiile!”, pentru a se inscrie.
  • e. Pentru a fi inscris in tragerea la sorti, Utilizatorul trebuie sa aleaga instrumentele potrivite si sa le plaseze in casute in ordinea corecta utilizarii lor si sa completeze formularul cu datele personale.
  • f. Pentru a-si dubla sansele in tragerea la sorti, Utilizatorul are posibilitatea sa dea „Share” / „Distribuie” la aplicatie sau la imaginea aparuta ca rezultat.

Premiile:

  • In cadrul acestei Campanii se vor acorda in total 30 premii constand in: set Dove Men+Care Clean Confort (Dove Men+Care Gel de Dus Clean Comfort 250ml + Dove Men+Care Deodorant Antiperspirant Spray Clean Comfort 150ml)

Acordarea premiilor:

In cadrul Campaniei se acorda 30 de premii prin tragere la sorti folosind o baza de date cu Utilizatorii care au indeplinit conditiile de inscriere. Tragerea la sorti pentru desemnarea celor 30 de castigatori va avea loc in data de 04 octombrie 2013 prin intermediul programului www.randompicker.com.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]