108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
38
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Canon te provoaca la un nou concurs, cu premiu multifuntionala Canon Pixma MG5550!

 admin  2013.12.14  Electronice,Trageri la sorti  2425

Prezentul concurs cu câștig se desfășoară începând cu 11.12.2013, ora 15:00:00, până la 20.12.2013, ora 11:00:00, pe pagina de Facebook a Canon Romania, în aplicația “Așterne-ți imaginația pe hârtie”.

Participanții trebuie să recompună, printr-un joc de puzzle, imaginea care ilustrează multifuncționala Canon Pixma MG5550 (50 de piese). Mecanismul jocului prevede ca Participantul să apese butonul “Imprimă” pentru generarea tuturor pieselor de puzzle; piesele fiind generate în serie de câte 7 o dată. Piesele trebuie așezate, pe rând, în spațiile corespunzătoare, prin drag&drop. Dacă o piesă este așezată în poziția corectă, ea nu mai poate fi mutată pe un alt spațiu liber. 

După plasarea corectă a celor 50 (cincizeci) de piese în puzzle, Participanții trebuie să răspundă corect, de la prima încercare, la o serie de 3 (trei) întrebări. Pentru a răspunde corect, Participanții au la dispoziție toate informațiile necesare în imaginea recompusă prin puzzle. 
La final, Participanții intră în cursa pentru multifuncționala Canon Pixma MG5550. 

Mecanica de desfășurare 

  • Participantul are un cont de Facebook personal 
  • El/ea accesează aplicația “Pune-ți imaginația pe hârtie” în perioada de desfășurare și se înscrie în competiție respectând Regulamentul prezent 
  • Competiția se desfășoară pe pagina de Facebook a Canon Romania, în perioada 11-20 decembrie 2013 
  • Fiecare participant se poate înregistra o singură dată în concurs, după ce a rezolvat puzzle-ul și a răspuns corect, de la prima încercare, la toate cele 3 (trei) întrebări; dacă răspunsurile la întrebări nu au fost corecte, nu vor fi posibile alte încercări de înregistrare, însă Participantul va putea accesa în continuare aplicația, pentru amuzament, în calitate de Vizitator; 
  • Câștigătorul va fi ales dintre participanții care au recompus imaginea din puzzle și au răspuns corect, de la prima încercare, la toate cele 3 (trei) întrebări; 
  • Desemnarea câștigătorului va fi făcută prin tragere la sorți în data de vineri, 20 decembrie 2013. 
  • Câștigătorul va fi anunțat pe pagina de Facebook a Canon Romania și va avea la dispoziție 24 h pentru a răspunde la adresa social.media@canon.ro și pentru a oferi toate informațiile necesare pentru a primi câștigul. Dacă nu răspunde în termenul stabilit sau nu oferă datele complete, un nou câștigător va fi selectat de către juriu. Procesul se repetă până la epuizarea caștigului. 

PARTICIPA LA CONCURS

concurs Canon concursuri concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.