Concurs: Castiga un voucher de 300 lei pentru cadoul persoanei iubite!

Adăugat de concursoman în data de 2012.01.27 • 1341 vizualizări

Concurs: Castiga un voucher de 300 lei pentru cadoul persoanei iubite!
[CountDown id=20 width=250 custom_widget=1 containerx=0 containerxy=0 imagebackground=true reflection=true year=2012 month=2 day=1 hours=00 minute=00 textunder=true color=dark]
Te premiem de Ziua Indragostitilor! Castiga un voucher de 300 lei pentru cadoul persoanei iubite Inca putin si vine Ziua Indragostitilor. Ce ii vei cumpara persoanei iubite cadou? Ce zici sa il/o lasi sa isi aleaga singur(a) un cadou in valoare de 300 lei? Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o fotografie cu tine si cu jumatatea ta si poti castiga un voucher de cumparaturi de 300 lei de pe www.beauty4you.ro!   Ca de obicei, Studentul.info te premiaza si de Ziua Indragostitilor. Totul este destul de simplu:
  • trimiti la adresa [email protected] o poza cu tine si cu jumatatea ta
  • dupa ce o vom publica pe www.studentul.info convinge-ti prietenii sa iti voteze fotografia
  • cea mai votata fotografie castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 300 lei de pe www.beauty4you.ro
  Fotografiile se pot trimite din momentul publicarii concursului pana la data de 3 februarie ora 23:59, urmand ca pe 4 februarie sa inceapa perioada de votare a fotografiilor. Pe 13 februarie se va desemna castigatorul.   Votarea se va face printr-un buton de votare ce va fi situat deasupra fotografiei fiecaruia iar voturile se vor calcula automat. Trimite_o_poza_si_castiga_5_sticle_de_JB_-_Mozilla_Firefox_2012-01-25_22-31-04 Atentie! Fiecare fotografie poate fi votata o singura data pe zi de catre un user.   Metodele prin care iti vei aduna cat mai multe voturi pentru fotografia ta tin numai de creativitatea ta si probabil de ajutorul prietenilor de pe Facebook sau Yahoo Messenger.  PARTICIPA LA CONCURS! *Studentul.info nu va folosi fotografiile primite decat in scopul desfasurarii concursului. Oricarui concurent care doreste sa se retraga din concurs i se va sterge automat si fotografia de pe site.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: