Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: "Miss Zile si Nopti" - Castiga 5000 de lei, o schimbare de look si alte premii!
 Revista “Zile si Nopti” da start concursului “Miss Zile si Nopti”.Cel mai tare ghid de Chișinau, organizeaza în perioada 6 februarie 2012 – 24 februarie 2012, concursul intitulat “MISS Zile și Nopți”.Crezi ca frumusețea și inteligența îți completeaza cu succes personalitatea sau poate vrei sa demonstrezi celor din jur ca o femeie moderna este și o luptatoare, nu ai decât sa faci acest lucru. Arata-ne ca ești cu totul speciala. Înscrie-te în cel mai interesant concurs din țara.Pentru a te înscrie în concurs, trebuie să îndeplinesti următoarele conditii:
  1. La concurs poate participa orice persoana de gen feminin care e rezidenta în Moldova.
  2. Vârsta de participare 18-25 de ani
  3. Expediaza o poza potret cu tine și o descriere ce conține (prenume, nume, vârsta,ocupația sau pasiunea ta) pe adresa de email: revistazilesinopti@gmail.com
  4. În cazul în care se dovedește faptul ca o candidata a încalcat condițiile impuse mai sus, va fi eliminata instantaneu din concurs, indiferent de faza în care se afla.
EXTREM DE IMPORTANT PENTRU PARTICIPANTE ! Premiul Mare este aparitia pe coperta Revistei “Zile si Nopti”, 5000 de lei oferiti din partea sponsorului general “Spicul de Aur” si va avea parte de o schimbare de look oferită de stilistul Andrei Cocieru, precum si va beneficia de o sesiune foto împreună cu fotograful Cristina Evtodii.Toate finalistele concursului vor avea parte de premii oferite din partea: sposorului MaxBoll, Compania Milka își va alege caștigatoarea serii și îi va oferi coș cu ciocolate, iar premiile nu se opresc aici.Concursul MISS Zile si Nopti 2012 are următoarele etape:ETAPA 1 – Înscrierea generala Prima etapa este formata din perioada de timp alocata înscrierilor generale (6 februarie 2012-20 februarie 2012). Sunt admise toate înscrierile celor care se încadreaza în criteriile generale de mai sus. 20 de participante vor fi selectate în fucție de like-urile obținute pe parcursul concursului, iar 5 dintre concurente vor fi selectate pe baza fotografiilor expediate, de catre un juriu secret. Rezultatele primei etape vor fi afișate la data de 20 februarie 2012, între orele 20.00-24.00Etapa 2 – Preselectie pe baza interviului Din cele 25 de candidate la titlu de „Miss Zile și Nopti” vor realese 20 de finaliste, în baza criteriilor: frumusețe naturala, inteligența, comunicare . Castigatorii concursului vor fi anuntati printr-un e-mail de catre organizatori. Reprezentantul Zile și Nopți va contacta câştigătorii prin e-mail, în maxim 24 de ore de la data desfăsurării acestei etapei.Etapa 3 – Selecția finala La 24 februarie 2012 Revista „ Zile și Nopți” sarbatorește aniversarea de 5 ani și te invita și pe tine sa iai parte la un eveniment de amploare, deci concursul va fi desfasurat în cadrul zilei de 24 februarie în sala sponsurului general MaxBoll.În final, va asteapta trei probe care vor fi evaluate de un juriu format din cântareti, traineri, stilisti si sponsorii evenimentului.Înscrie-te si tu! Nu rata sansa de a te promova! PARTICIPA LA CONCURS!