Concurs: "Hello BEAUTIFUL!" - 130 de premii te asteapta!

Adăugat de concursoman în data de 2013.08.28 • 1380 vizualizări

Concurs: "Hello BEAUTIFUL!" - 130 de premii te asteapta!
 

Concurs: "Hello BEAUTIFUL!" - 130 de premii te asteapta! skin1

Concursul incepe la ora 13.00 pe data de 27 August 2013 si se incheie cand pagina oficiala de facebook SKIN79 ROMANIA atinge 10.000 de fani.

Dreptul de participare:

La Concurs pot participa toate persoanele, care au resedinta in Romania, cu varsta de 18 ani impliniti la data inceperii promotiei, care, pe durata de desfasurare a Concursului, urmeaza procedura concursului si detin un pasaport sau CI valabil.

Procedura Concursului: Participantul trebuie sa acceseze Pagina de facebook a Organizatorului https://www.facebook.com/Skin79Romania, sa dea SHARE pe pagina sa proprie postarii care contine anuntarea Concursului " Hello BEAUTIFUL ! " . Participantii :
  • -trebuie sa se asigure ca toti cei cinci prieteni ai sai au dat LIKE, altfel nu se intruneste conditia de participare
  • -si sa invite 5 prieteni sa dea LIKE Paginii oficiale de facebook a SKIN79 ROMANIA.

Oricare dintre prietenii vostri si care au devenit astfel si ei fanii paginii noastre, au aceleasi drepturi de a participa la Concursul " Hello BEAUTIFUL ! ", de a da SHARE si invita alti prieteni la randul lor. Numai asa vom atinge tinta Concursului de a avea 10.000 de fani.

Fiecare din participanti trebuie sa trimita pe Pagina oficiala de facebook SKIN79 ROMANIA un MESAJ PRIVAT care sa contina urmatoarele date cu caracter personal:

  • nume si prenume ca in actul de identitate
  • data nasterii
  • adresa valida de email
  • nume 5 prieteni care au fost invitati sa dea LIKE paginii facebook SKIN79. Se vor verifica daca prietenii dvs au devenit fanii nostri

Tragerea la sorti prin intermediul careia se vor declara castigatorii va avea loc pin ziua urmatoare atingerii a 10.000 de fani facebook pe Pagina oficiala SKIN79 ROMANIA , prin care se vor extrage 130 castigatori. Tragerea la sorti a castigatorilor va fi electronica prin procedeul de programare pentru extragere aleatorie (functia "random"), fara revenire si va avea loc in magazinul BRAND STORE SKIN79 din Bucuresti Mall Vitan, Sector 3, in prezenta unei comisii care va include doi reprezentanti ai Organizatorului desemnati din partea departamentului marketing si respectiv, a departamentului juridic.

Premiile:

Premiile acordate prin tragere la sorti constau in:
  • 20 Seturi Sue Hydrating + SUPER+ BEBLESH BALM Orange Vital TRIPLE FUNCTION SPF50+    PA+++ 
  • 10 Seturi ale noilor produse SKIN79 lansate COMPLETE CC CREAM CORRECT  +   MOISTURIZING PURPLE SUPER + BEBLESH BALM SPF40+ PA+++
  • 10 Seturi ale noilor produse SKIN79 lansate COMPLETE CC CREAM CONTROL + SILKY GREEN SUPER + BEBLESH BALM SPF30+ PA+++
  • 90 Masti Anatomice pe suport de bumbac organic imbibat cu gel care contine Acid Hialuronic si Extracte Naturale de : Gingseng Rosu, Ceai Verde, Centella Asiatica, Papaya, Musetel, + 7 mostre BB CREAM ( care ajung pentru 14 zile de machiaj )  + 1 mostra Demachiant cu Oxigen Activ BB Cleanser + 1 mostra Crema Intens Reparatorie cu Extract de Secretie de Melc 

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: