76
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.84
miliarde de lei,
adica

674.839.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
35
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Promotie: Comanda flori pentru cei dragi de pe eMAG!

 admin  2015.10.22  Promotii  1267

concurs eMAG

Un aranjament floral superb spune multe despre expeditor.

Începând de astăzi, te invităm să alegi şi să trimiţi un mesaj sau cadou sub formă de buchet sau aranjament floral direct de pe eMAG. Florăria Florideluxşi-a listat produsele în eMAG Marketplace, o gamă variată de aranjamente florale şi buchete superbe abia aşteaptă să o descoperi!

Vrei să răsfeţi o persoană dragă? Îţi place ca la birou sau acasă camerele să fie delicat decorate şi cu flori? Intră pe eMAG şi, în categoria Casa, Bricolaj & Petshop, în Grădinarit, la loc de cinste găseşti în Plante & Flori chiar Aranjamentele florale.

Floridelux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale şi cadouri online şi offline din România a devenit partener în Marketplace, pe eMAG. Asta înseamnă că, alături de toate categoriile pe care le ştii deja în eMAG, se adaugă şi cea a acestor “produse” speciale, care prin sensibilitate şi culoare ne aduc frumuseţea atât de aproape!

Oferta de lansare a aranjamentelor florale pe eMAG include preţuri speciale, livrare gratuită la nivel naţional şi posibilitatea rambursării integrale a preţului achiziţiei, în cazul solicitării returului produselor comandate.

După lansare, serviciile oferite reflectă, de asemenea, grija pentru client: de exemplu, buchetele sau aranjamentele conţin felicitare cadou, instrucţiuni de îngrijire şi pliculeţ cu hrană pentru flori. În specificaţii poţi găsi alte detalii despre păstrarea prospeţimii lor.

Ai acum ocazia să alegi pentru tine telefonul, smartwatch-ul sau ce îţi doreai pentru un upgrade cool al device-urilor preferate, un parfum, un puzzle pentru cel mic dar şi un buchet cochet de flori, care să poarte un mesaj frumos către cei dragi. Trebuie doar… să intri pe eMAG!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online promotii eMAG reduceri eMAG flori eMAG eMAG Marketplace