Acest concurs a expirat în data de 2014-06-16. Vezi concursurile active aici.
Clup Milupa

Concursul "Concurs 1 iunie” se va desfasura in perioada 29 mai 2014 ora 16:00 – 15 iunie 2014 ora 24:00. 

La sfarsitul Campaniei se vor acorda urmatoarele premii: un carucior Trio complet echipat (landou, plasa de tantari pentru landou si gentuta pentru lucrurile bebelusului, scaun auto grupa 0 + cu perinita pentru cap, parte sport, invelitoare de picioare, salteluta suplimentara pentru confort, pelerina ploaie si suport de pahar), un patut pliant Carretero Medio (echipat cu masuta de infasat stabila pentru schimbarea scutecelor si etaj intermediar), un kit amprentare bebelusi, un carusel musical Bright Stars, un set LEGO Duplo Prima mea gradina zoologica, o tricicleta 3in1 Fischer Price, o bucatarie Princess, o tabla magnetica de desenat Chuggington.

Pentru a participa la Concurs, persoanele interesate trebuie sa-si acceseze-contul deja existent in Clubul Milupa sau sa se inregistreze pe pagina web a Clubului Milupa www.clubmilupa.ro/. Contul in Club Milupa se creeaza pe clubmilupa.ro prin oferirea adresei de e-mail si a unei parole pe urmatorul link: http://clubmilupa.ro/register. 
Contul se activeaza in momentul in care Participantul a accesat link-ul de confirmare primit pe adresa de e-mail furnizata cand si-a creat contul:

  • Sa acceseze pagina concursului aflata la http://www. clubmilupa.ro/concurs-1-iunie 
  • Sa isi aleaga premiul preferat pentru puiut, in functie de datele lor: 
    • in cazul in care sunt insarcinate sau au un bebelus cu varsta cuprinsa intre de 0-6 luni, utilizatoarele pot alege intre: patut pliant Carretero Medio, kit amprentare bebelusi, un carusel musical Bright Stars. 
    • in cazul in care au un bebelus cu varsta cuprinsa intre 6 - 36 de luni, utilizatoarele pot alege intre: set LEGO Duplo Prima mea gradina zoologica, tricicleta 3in1 Fischer Price, bucatarie Princess, tabla magnetica de desenat Chuggington.
  • Sa isi completeze profilul cu informatiile personale, necesare livrarii premiului si validarii participarii: adresa completa de livrare a premiului, numarul de telefon la care pot fi contactate, optiunea privind statutul de insarcinata sau mamica si detalii despre bebelusi (nume, data nasterii, sex) in cazul celor care bifeaza “sunt mamica”. 
  • Sa recomande Clubul Milupa altor prietene, mamici de bebelusi cu varsta cuprinsa intre 0 si 36 luni sau insarcinate, la data inceperii concursului, care sa se inscrie si ele in Club. Pentru a trimite o recomandare mamicile trebuie sa adauge numele prietenei si adresa de email apoi sa dea click pe butonul “recomanda”. In cazul in care vor sa trimita mai multe recomandari, apasa pe butonul “+” si adauga pe rand numele si emailul persoanelor carora vor sa recomande Club Milupa.  

In cazul in care prietenele invitate in Club Milupa isi confirma contul in perioada activarii, utilizatoarele care au trimis invitatiile sunt inscrise automat in cursa pentru premiul cel mare, caruciorul Trio complet echipat. Cu fiecare prietena confirmata cresc sansele utilizatoarei care a trimis invitatia de a castiga marele premiu. 

In data de 20 iunie 2014 va avea loc alegerea castigatorilor. Se va extrage un numar de castigatori egal cu numarul premiilor si cate un numar de rezerve egal cu numarul premiilor.