78
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.84
miliarde de lei,
adica

674.839.387,00
RON
11576
concursuri
expirate
20
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Click! iti da bursa de vedeta!

 admin  2014.10.02  Concursuri cu jurizare,Invitatii  972

concurs Click!

Școala de Televiziune „Tudor Vornicu” și ziarul Click! te invită la concurs.

Trimite pe adresa de e-mail stv@click.ro o poză sau un filmuleț cât mai originale și intră în cursa pentru un an gratuit la Școala de Televiziune „Tudor Vornicu”.

Imaginile pot fi realizate de tine, de orice prieten sau rudă sau pur și simplu pot fi culese de pe Internet, cu condiția de a spune o poveste cât mai puternică. Filmul nu trebuie să fie mai lung de 40 de secunde. Concursul se desfășoară în perioada 30 septembrie – 11 noiembrie, iar premiile constau în 6 burse (câte una pe săptămână) la oricare dintre secțiile Școlii de Televiziune „Tudor Vornicu” pe care tu o alegi: Editorial, Tehnic artistic, New Media, Marketing și publicitate, Make-up, Hair dresser.

Juriul care va stabili câștigătorii săptămânali va fi format din redactori ai ziarului Click! și din traineri ai Școlii de Televiziune „Tudor Vornicu” - unica școală de televiziune acreditată de Autoritatea Națională pentru Calificări. Astfel, ai șansa de a învăța de la profesioniști și de a te alătura și tu celor peste 450 de absolvenți care lucrează ca prezentatori, reporteri, editori, redactori, operatori, editori de imagine, producători, asistenți de producție, make-up artiști, specialiști în marketing, în toate televiziunile din România (PRO TV, Antena 1, Prima TV, TVR, Realitatea TV, România TV, Antena 3, Digi 24, B1, Kanal D, Sport.ro, Dolce Sport, Digi Sport, Antena 2, Etno TV, Național TV  etc.) și din Republica Moldova (Moldova 1, Jurnal TV, Prime TV, PRO TV Chișinău etc).

Profesorii sunt vedete consacrate

  • Raluca Moianu – desemnată „cea mai bună voce feminină de radio” și prezentatoarea emisiunii „Iartă-mă!”
  • Mircea Radu – cunoscut atât pentru abilitățile de a prezenta jurnale de știri cât și divertisment
  • Iuliana Tudor – de șapte ani gazda show-ului „O dată-n viață” (TVR 1)
  • Vlad Ionescu – fondatorul școlii sunt doar câțiva dintre profesorii Școlii de Televiziune „Tudor Vornicu”

PARTICIPA LA CONCURS

Scoala de Televiziune concurs Click! ziarul Click! bursa de vedeta