105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
69
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga 5 biciclete electrice Pegas Camping Dinamic 7S, 35 biciclete Pegas Cutezator, 105 telefoane Vodafone N8, vouchere de reducere, bonusuri de date si alte premii!

 admin  2018.06.21  Diverse,Jucarii,Telefoane,Vouchere,Trageri la sorti  1166

concurs Vodafone

Ce ascunde vara asta? Intră în aplicația My Vodafone și ia-ți zilnic premiul!

Premii zilnice pentru fiecare în aplicația My Vodafone:

 1. Intră în aplicația My Vodafone.
 2. Vezi ce ai câștigat.
 3. Păstrează premiul sau schimbă-l pentru o șansă suplimentară la extragerea săptămânală

Șanse suplimentare: Reîncarcă-ţi Cartela, platește-ţi factura sau reînnoiește-ți abonamentul direct din aplicația My Vodafone și primești 10 șanse suplimentare la marea extragere săptămânală pentru fiecare acțiune realizată.

Intră în aplicația My Vodafone și află premiul tău zilnic:

 • Pegas Cutezător Banană
 • Vodafone Smart N8
 • Voucher valoric de 500 euro pentru iPhone X 64GB achiziționat din Magazinul online
 • Voucher valoric de 400 euro pentru LG G7 achiziționat din Magazinul online
 • Voucher valoric de 300 euro pentru HTC U11 achiziționat din Magazinul online
 • Voucher valoric de 100 euro pentru Samsung Galaxy S9 achiziționat din Magazinul online
 • Voucher valoric de 100 euro pentru iPhone 8 achiziționat din Magazinul online
 • Voucher valoric de 100 euro pentru Sony Xperia XZ2 achiziționat din Magazinul online
 • Voucher valoric de 100 euro pentru Nokia 7 Plus achiziționat din Magazinul online
 • Vouchere discount
 • Discount-uri la accesorii în Magazinul Online
 • Bonusuri de date

Bine de știu:

Campania se desfășoară în perioada 19 iunie - 24 iulie 2018.

La campanie poate participa orice persoană fizică sau juridică, abonat Vodafone sau utilizator Cartela Vodafone, sau persoane care utilizează serviciile de telefonie mobilă ale altui operator, care îndeplinește condițiile specificate în regulament.

Pentru înscrierea în Campanie trebuie să:

 • descarci aplicația My Vodafone sau te asiguri că ai făcut ultimul update al aplicației (în cazul în care o ai deja instalată)
 • creezi un cont My Vodafone sau te autentifici cu contul tău existent, în cazul în care folosești deja aplicația
 • accesezi pagina campaniei “Ce ascunde vara asta” din pagina principală a aplicației sau din banner-ul “Oferte pentru tine/Promoții”
 • apeși butonul “Vezi ce ai câștigat” care îți oferă un premiu zilnic și o șansă în plus la extragerea pentru Premiul Săptămânal

Se acordă 5 Premii Saptamanale, fiecare premiu constând intr-o bicicleta electrica marca Pegas model Camping Dinamic 7S Pliabile culoare Rosie.

Participantul va avea posibilitatea sa schimbe Premiul Zilnic cu o extra sansa de castig a Premiului Saptamanal (si va avea astfel 2 sanse alocate respectivei zile pentru castigarea la Premiului Saptamanal).

Pentru desemnarea câștigătorului se va crea o bază de date pe website-ul www.random.org cu biletele alocate fiecarui Participant. Mai multe detalii găsești în regulamentul campaniei.

Clientii Persoane Fizice care realizeaza urmatoarele operatiuni in aplicatia My Vodafone: plata a facturii, reincarcare cartela sau reinnoire abonament vor primi 10 extra sanse pentru castigarea Premiului Saptamanal.

Numărul maxim de runde de câștig într-o săptămâna este de 7.

În funcție de premiu, acesta va putea fi accesat pe loc din aplicație (ex. bonusurile de date) sau va fi trimis către o adresă de livrare indicată de către tine în pagină de câștig a premiului (ex. Telefoane). Mai multe detalii găsești în regulamentul campaniei.

Poți consulta lista de premii pe care le-ai câștigat și a celor care mai sunt disponibile accesând link-ul “Vezi premiile” din pagina principală a campaniei, aflată în aplicația My Vodafone.

Bonusurile de date câștigate pot fi activate doar din pagina campaniei, în momentul câștigării sau, ulterior, din pagina ”Vezi premiile”. Bonusurile pot fi activate în termen de 30 de zile din momentul câștigării. Bonusurile se pot consuma cu o ofertă pentru Cartela Vodafone activă, respectiv pe un abonament Vodafone activ.

Sistemele de operare compatibile pentru aplicația My Vodafone: Android 4.4 sau mai recent și iOS 8 sau mai recent.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Vodafone castiga premii aplicatia My Vodafone castiga bicicletaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.