Acest concurs a expirat în data de 2014-06-25. Vezi concursurile active aici.
Cautam bebelusi nascuti in luna August

Prezenta Campanie se desfasoara sub forma unui concurs numit ”PufiAmintiri” si se deruleaza pe o perioada de 2 saptamani, incepand la data de 10.06.2014, ora 15:00:00 pana la data de 24.06.2014, ora 14:59:59, pe teritoriul intregii tari.

Pentru a participa la prezenta Campanie desfasurata pe pagina de Facebook, participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • Sa aiba un cont in reteaua de socializare Facebook in perioada desfasurarii concursului;
  • Sa dea “Like” paginii “Pufies” din reteaua de socializare Facebook (in cazul in care nu sunt deja fani);
  • Sa uploadeze o poza cu propriul bebelus purtand scutecul Pufies intr-un singur comentariu la postarea oficiala a concursului.
  • Sa poata demonstra ca bebelusul este nascut in luna august si nu are mai mult de 36 de luni la data inscrierii in concurs.

La finalul concursului din data de 24.06.2014, ora 14:59:59, vor fi alesi 4 castigatori de catre un juriu format din doi reprezentanti Ficosota si un reprezentant Zenith Media Communications. Criteriul de selectie al juriului este ca bebelusul sa poarte scutecul Pufies in poza din comentariu si in functie de creativitatea si originalitatea pozei.

In cadrul acestui concurs vom avea 4 premii (marele premiul si 3 premii mai mici):

  • Marele premiu: o sedinta foto care va fi publicata in revista MAMI de august, alaturi de un interviu cu mamica bebelusului castigator + pachet de scutece Pufies Fashion Collection + pachet de servetele umede Pufies
  • 3 premii mai mici: cate un pachet de scutece Pufies Fashion Collection + pachet de servetele umede Pufies