105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
35
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic vouchere evoMAG!

 admin  2015.02.15  Vouchere,Trageri la sorti  2267

concurs evoMAG

Perioada in care se va desfasura campania “Jackpot-ul lui Cupidon!” este 11 februarie 2014, ora 00:00:00 – 25 februarie 2015, ora 23:59:00. 

Pentru a participa la Campanie, participantii trebuie sa plaseze o comanda pe site-ul web evoMAG de minimum 100 lei, TVA inclus, fara taxele de transport incluse si cu toate tipurile de reduceri (voucher, discount aniversar, card cadou, etc) deja aplicate. Comanda trebuie sa fie inregistrata si facturata, iar statusul acesteia sa fie “Livrata”.

Punctele vor fi incarcate automat in contul de utilizator evoMAG pe pagina Campaniei. Fiecare 10 lei, TVA inclus, este achivalentul a 10 puncte, adica o singura apasare a butonului “Click” de pe pagina Campaniei. Se vor lua in calcul doar sumele divizibile cu 10. (Exemplu: Valoarea comenzii este de 138 lei (TVA inclus), fara taxe de transport si cu orice tip de reducere aplicata. Numarul de puncte pe care clientul il va primi pentru respectiva comanda sunt 130, echivalentul a 13 click-uri pe pagina Campaniei.)

Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi si nefinalizarea comenzii nu constituie participarea la Campanie. Comenzile mai mici de 100 lei, TVA inclus, nu intra in Campanie, implicit in tragerea la sorti.

Participantul poate plasa cate comenzi doreste de minimum 100 lei, TVA inclus, pe siteul web evoMAG pe perioada concursului.

Premiile Campaniei constau in vouchere evoMAG a caror valoare insumata este 3,800 lei, TVA inclus. Fiecare voucher evoMAG obtinut de catre Castigatori este valabil pana in data de 31.12.2015. Voucherul evoMAG este valabil o singura data pentru o singura comanda.

In tragerea la sorti intra toti Participantii care au cel putin 1 comanda plasata pe site-ul web evoMAG in perioada 11 februarie 2015, ora 00:00:00 – 25 februarie 2015, ora 23:59:00, in valoare de minimum 100 lei, TVA inclus si respecta mecanismul descris mai sus. Castigatorii sunt extrasi o singura data pe zi, in fiecare zi pe toata perioada valabilitatii Campaniei, la ore diferite avand ca premii vouchere evoMAG cu valori diferite. Fiecare castigator este verificat de catre un reprezentant evoMAG.


PARTICIPA LA CONCURS

castiga zilnic concursuri online concurs evoMAG voucher evoMAG concurs Valentine's Day Valentine's Day 2015Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.