Acest concurs a expirat în data de 2015-03-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga-i dragostea!

Atunci când ții cu adevărat la cineva, cauți mereu metode noi de a-i face ziua mai frumoasă. Un gest simplu, făcut cu dragoste, poate aduce zâmbete și chicoteli, dar și bucuria de a ști că ești iubit și apreciat.

Cum poți să fii original în luna iubirii, într-o mare de flori, bomboane fine și inimioare? Nivea îți vine în ajutor cu o idee. Intră în aplicația noastră de pe site și dovedește persoanei iubite cât de mult înseamnă pentru tine printr-o provocare Nivea.

Concursul este organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei, Concursul va incepe pe data de 04.02.2015, ora 00:00 si va dura pana la 28.02.2015, ora 23:59.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Concurs este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Pasul 1 - Sa acceseze pagina internet Nivea.ro, la sectiunea special dedicata concursului, sa acceseze zona de provocari fictive pentru persoana iubita apoi sa apese butonul „Alege provocarea”.
  • Pasul 2 - Participantul trebuie sa selecteze daca este baiat sau fata.
  • Pasul 3 - In cadrul acestui pas, participantul va selecta o provocare preferata pe care doreste sa o inainteze persoanei iubite. Provocarile sunt cu titlu de sugestie.
  • Pasul 4 - Dupa selectarea provocarii participantul trebuie sa se logeze cu datele de facebook si sa completeze formularul cu datele personale: nume prenume, adresa de email, sex, numar de telefon.
  • Pasul 5 - Dupa logarea cu datele de facebook, participantul trebuie sa apese butonul „Trimite”, iar provocarea este trimisa printr-o notificare pe pagina de facebook a persoanei iubite. Trimiterea provocarii ii confera participantului automat dreptul de a se inscrie la tragerea la sorti pentru premiile zilnice. Participantul sau persoana ce emite provocarea poate trimite la orice persoana din lista acestuia de prieteni indiferent de numarul acestora insa in aceasta faza a concursului, participantul este creditat cu o singura sansa de castig a unui premiu zilnic indiferent daca persoana care primeste provocarea a raspuns la invitatie sau nu. In situatia in care una din persoanele carora li s-a trimis provocarea accepta provocarea , participantul primeste un mesaj “Persoana iubita a fost anuntata ca a acceptat provocarea”
  • Pasul 6 – Participantul isi poate creste sansele de castig doar daca invita prietenii in aplicatie apasand butonul “Invita prieteni”, iar acceptarea sau confirmarea oricarei invitatii ofera participantului inscrierea suplimentara in tragerea la sorti pentru a castiga unul din premiile zilnice. Prietenii invitati primesc la randul lor mesajul “Ti s-a lansat invitatia de a accepta o provocare NIVEA pentru jumatatea ta. Daca duci la bun sfarsit provocarea mai sansa de a castiga un cadou de la NIVEA pentru tine si persoana iubita”, iar daca acestia aleg sa participle apasa butonul “Alege o provocare NIVEA” si devin astfel participanti la concurs, urmand pasii 1-6. Daca prietenii aleg sa nu participle, participantul ramane cu sansa cu care a fost credit cand a lansat provocarea persoanei iubite apasand butonul trimite. In situatia in care au raspuns mai multe persoane din cele invitate (din lista de prieteni) vor fi luate in considerare primele 5 (cinci) care au raspuns la invitatie, implicit participantul are inca maxim 5 sanse suplimentare de castig (va fi inscris de 5 ori la tombola pentru premiile zilnice).
  • Pasul 7 – Persoana provocata poate deveni participant in concurs doar daca invita prietenii accesand butonul “Trimite” si poate avea de la 1 -> 5 sanse in concurs in functie de numarul de prieteni pe care ii invita (maxim 5 prieteni, implicit maxim 5 sanse).

In urma tragerilor la sorti se vor acorda 25 premii cate unul pentru fiecare zi de promotie, fiecare constand intr-un pachet NIVEA in valoare de 62.20 lei (TVA inclus) ce contine urmatoarele produse:

  • Nivea Gel de dus Energy 250 ml
  • Nivea Gel de dus Harmony Time 250 ml
  • Nivea Crème 75 ml
  • Nivea Lip Care Cherry
  • Nivea Deo Spray Fresh feminine
  • Nivea Deo Spray Active masculine

In cadrul acestui concurs se vor acorda premii prin trageri la sorti, ce vor avea loc la sediul organizatorului, dupa cum urmeaza:

  • In data de 10 februarie 2015 pentru participantii inscrisi in perioada 04.02.2015, ora 00:00 09.02.2015, ora 23:59 cand se vor extrage cate un castigator pentru fiecare zi de promotie si cate 2 rezerve pentru fiecare castigator, 6 castigatori+12 rezerve adica 18 participanti;
  • In data de 17 februarie 2015 pentru participantii inscrisi in perioada 10.02.2015, ora 00:00 16.02.2015, ora 23:59 cand se vor extrage cate un castigator pentru fiecare zi de promotie si cate 2 rezerve pentru fiecare castigator, 7 castigatori+14 rezerve adica 21 participanti;
  • In data de 24 februarie 2015 pentru participantii inscrisi in perioada 17.02.2015, ora 00:00 23.02.2015, ora 23:59 cand se vor extrage cate un castigator pentru fiecare zi de promotie si cate 2 rezerve pentru fiecare castigator, 7 castigatori+14 rezerve adica 21 participanti ;
  • In data de 02 martie 2015 pentru participantii inscrisi in perioada 24.02.2015, ora 00:00 28.02.2015, ora 23:59 cand se vor extrage cate un castigator pentru fiecare zi de promotie si cate 2 rezerve pentru fiecare castigator, 5 castigatori+10 rezerve adica 15 participanti;