101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
27
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic unul dintre cele 10 premii pereche cu care sa le faci o surpriza iarna aceasta!

 admin  2014.12.02  Castig instant,Alimente  1759

concurs McDonald's

Concursul „Trimite un gand bun si castiga surprizele iernii” se va desfasura in perioada 28 noiembrie 2014 – 16 decembrie 2014.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • Sa acceseze mcdonalds.ro;
  • Sa acceseze pagina din website-ul mcdonalds.ro dedicata Surprizelor iernii;
  • Sa se logheze cu contul de Facebook in cazul in care au deja cont de utilizator sau sa isi creeze cont;
  • Sa scrie un mesaj pozitiv pentru un prieten cu ocazia Sarbatorilor de iarna;
  • Sa dea click pe butonul trimite;
  • Odata moderat mesajul, userul va primi o notificare pe profilul de Facebook folosit pentru logarea in website-ul mcdonalds.ro, sectiunea dedicata surprizelor iernii, pentru a-si vizualiza mesajul;
  • Utilizatorul trebuie sa dea click pe notificare pentru a-si vizualiza mesajul introdus pe site si pentru a vedea daca a castigat unul dintre premii;
  • Premiile se acorda pe baza de momente norocoase, acestea fiind stabilite in avans conform prevederilor legale utilizate in astfel de concursuri; Castigatorii care vor fi notificati pe website ca au castigat vor trebui sa completeze datele solicitate si sa selecteze in website restaurantul din care doresc sa ridice premiul;

Daca un utilizator nu va primi o notificare pe profilul de Facebook cu care era logat cand a trimis mesajul, ca mesajul sau a fost aprobat, inseamna ca mesajul nu a fost aprobat. In termen de cel mult 2 zile lucratoare de la incheierea Concursului, castigatorii vor primi pe mail codul unic pe care il pot folosi pentru a revendica premiul in restaurantul selectat in aplicatie.

In cadrul acestui Concurs, Organizatorul ofera urmatoarele premii: 190 de premii constand in 2 produse la alegere dintre surprizele iernii: Chicken Cordon Bleu si Beef Gourmet. Premiile constau in 380 de sandvisuri Chicken Cordon Bley sau Beef Gourmet oferite in cadrul a 190 de momente norocoase pe durata desfasurarii Concursului (10 momente norocoase pe zi).

Premiul se ridica numai din restaurantul selectat, in perioada 19 decembrie 2014 – 31 decembrie 2014, inclusiv (pana la ora inchiderii restaurantului respectiv).


PARTICIPA LA CONCURS

momente norocoase Chicken Cordon Bleu Beef Gourmet surprizele iernii concurs McDonald's concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.