76
concursuri
active
Premii
in valoare de

673.74
miliarde de lei,
adica

673.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic un set practic pentru bucatarie si produse Dr. Oetker!

 admin  2016.05.23  Diverse,Trageri la sorti,Electrocasnice  1361

concurs Europa FM

Campania intitulata “Ziua dulce muuulte aduce!” se desfasoara in perioada 23 - 27 mai 2016, prin intermediul postului de radio Europa FM, in cadrul emisiunii „Europa Express”, de luni pana vineri, în intervalul orar 10:00 – 11:00 AM, cate un concurs pe zi.

Pentru a putea participa la concurs, participantii trebuie: sa asculte programele Europa FM, iar la semnalul de concurs „Ziua dulce muuulte aduce!” sa sune la numarul 0372.069.599 (numar cu tarif normal) pentru a intra in direct cu moderatorul emisiunii “Europa Express”, Ciprian Dinu.

Ascultatorul care intra in direct trebuie sa spuna care este dulceata sa preferata, ulterior fiind declarat castigator al premiului oferit.

Participantii au sansa sa castige in fiecare zi cate un set practic pentru bucatarie si produse Dr.Oetker.

Premiile acordate de catre organizator constau in 5 seturi oferite de catre organizator.

Un set va contine un aparat toaster si un fierbator (vintage breakfast set), iar valoarea celor doua produse fiind de 260 lei, exclusiv tva si, un pachet cu produse DRO Gelfix, Pikant fix si Tomato Fix (produsele fiind pentru dulceturi, muraturi si suc de rosii), in valoare totala de 37,73 lei, exclusiv tva.

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor, mai exact adresa de livrare a premiului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Europa FM castiga premii concurs Europa Express