Diverse • Trageri la sorti • Electrocasnice

Concurs: Castiga zilnic un set practic pentru bucatarie si produse Dr. Oetker!

Adăugat de concursoman în data de 2016.05.23 • 1373 vizualizări

concurs Europa FM

Ziua dulce se cunoaste de dimineata!

Campania intitulata “Ziua dulce muuulte aduce!” se desfasoara in perioada 23 - 27 mai 2016, prin intermediul postului de radio Europa FM, in cadrul emisiunii „Europa Express”, de luni pana vineri, în intervalul orar 10:00 – 11:00 AM, cate un concurs pe zi.

Pentru a putea participa la concurs, participantii trebuie: sa asculte programele Europa FM, iar la semnalul de concurs „Ziua dulce muuulte aduce!” sa sune la numarul 0372.069.599 (numar cu tarif normal) pentru a intra in direct cu moderatorul emisiunii “Europa Express”, Ciprian Dinu.

Ascultatorul care intra in direct trebuie sa spuna care este dulceata sa preferata, ulterior fiind declarat castigator al premiului oferit.

Participantii au sansa sa castige in fiecare zi cate un set practic pentru bucatarie si produse Dr.Oetker.

Premiile acordate de catre organizator constau in 5 seturi oferite de catre organizator.

Un set va contine un aparat toaster si un fierbator (vintage breakfast set), iar valoarea celor doua produse fiind de 260 lei, exclusiv tva si, un pachet cu produse DRO Gelfix, Pikant fix si Tomato Fix (produsele fiind pentru dulceturi, muraturi si suc de rosii), in valoare totala de 37,73 lei, exclusiv tva.

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor, mai exact adresa de livrare a premiului.

(P): Câștigă un smartphone Samsung Galaxy S9!


PARTICIPA LA CONCURS