77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
25
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic un sejur pentru doua persoane la hotel 2d Neptun-Olimp 3*!

 admin  2016.04.11  Vacante,Trageri la sorti  1039

concurs Europa FM

Vlad Petreanu și George Zafiu te ajută să pleci mai repede în vacanță. În fiecare zi din această săptămână poți câștiga un sejur pentru două persoane la hotel 2d Neptun-Olimp 3*.

Premiul este oferit de oferite de Paradis Vacanțe de Vis, agenție care oferă pentru fiecare rezervare a unui sejur pe litoralul românesc, 2 vouchere de acces gratuit în Paradis Land – singurul parc de aventură de pe litoralul românesc, situat în pădurea Comorova din Neptun.

Zilnic, între 7.00 şi 10.00, ai 10 minute la dispoziţie, după ce auzi semnalul de concurs, să trimiţi SMS la numărul 1769 (număr cu tarif normal, valabil în reţelele de telefonie Vodafone, Orange şi Telekom), cu textul DEŞTEPTAREA urmat de numele tău şi oraşul din care asculţi Europa FM.

Exemplu SMS valid: Desteptarea, Ion Ionescu, Arad

Toate SMS-urile trimise în intervalul de 10 minute vor intra în tragerea la sorţi pentru selecţia asultătorilor ce vor intra în direct în emisiunea Deşteptarea. Vor fi selectaţi o femeie şi un bărbat.

Ascultătorii selectaţi vor fi sunaţi pentru a intra în direct şi a răspunde unui set de trei întrebări de cultură generală. Cel care răspunde corect la cele mai multe dintre întrebări va fi declarat câştigător.

Dacă după epuizarea celor şase întrebări scorul este de egalitate atunci se va continua cu întrebările până când unul dintre ascultători greşeste, acesta fiind declarat învins la Bătălia Sexelor din Deşteptarea.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Europa FM castiga premii Batalia Sexelor semnalul de concurs