77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
16
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga zilnic un sejur in Poiana Brasov, la Hotel Sport 4*, pentru 2 persoane, cu un pachet SPA de relaxare totala!

 admin  2015.08.30  Vacante,Trageri la sorti,Cel mai bun scor  1146

concurs Europa FM

Un nou sezon Deşteptarea este la Europa FM din 31 august! Şi pentru că ştim că vara a trecut prea repede, Deşteptarea îţi prelungeşte pofta de vacanţă!

Câştigă Bătălia Sexelor şi Deşteptarea te trimite în vacanţă!

Poţi câştiga zilnic un sejur în Poiana Braşov, la Hotel Sport 4*, pentru 2 persoane, cu un pachet SPA de relaxare totală! Aflat în inima munţilor, la baza pârtiilor de schi din staţiunea Poiana Braşov, Sport Hotel & Spa este o relaxantă destinaţie de vacanţă în orice anotimp.

Cum participi la concurs:

Între 7.00 şi 10.00, de luni până vineri, ai 10 minute la dispoziţie, după ce auzi semnalul de concurs, să trimiţi SMS la numărul 1721 (număr cu tarif normal, valabil în reţelele de telefonie Vodafone, Orange şi Telekom), cu textul DEŞTEPTAREA urmat de numele tău şi oraşul din care asculţi Europa FM.

Exemplu SMS valid: Desteptarea, Ion Ionescu, Arad

Toate SMS-urile trimise în intervalul de 10 minute vor intra în tragerea la sorţi pentru selecţia asultătorilor ce vor intra în direct în emisiunea Deşteptarea. Vor fi selectaţi o femeie şi un bărbat.

Ascultătorii selectaţi vor fi sunaţi de Europa FM pentru a intra în direct şi a răspunde unui set de trei întrebări de cultură generală. Cel care răspunde corect la cele mai multe dintre întrebări va fi declarat câştigător.

Dacă după epuizarea celor şase întrebări scorul este de egalitate atunci se va continua cu întrebările până când unul dintre ascultători greşeste, acesta fiind declarat învins la Bătălia Sexelor din Deşteptarea.

Premiile constau, in total, in 23 sejururi in Romania, in Poiana Brasov, Hotel Sport 4*, pentru 2 persoane/sejur, 2 nopti cazare, mic dejun inclus si pachet SPA, transport este individual (transportul nu este inclus in premiu).


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Desteptarea concurs Europa FM sejur in Poiana Brasov Sport Hotel & Spa semnalul de concurs Batalia Sexelor