Acest concurs a expirat în data de 2016-04-30. Vezi concursurile active aici.
PIN-ul lui Dinu.

Competitia intitulata “PIN-ul lui Dinu” se desfasoara in perioada 04 - 29 aprilie 2016, prin intermediul postului de radio Europa FM, in emisiunea Europa Express, de luni pana vineri, cate un concurs pe zi in intervalul orar 10.00 – 11.00 AM.

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa asculte in intervalul orar 10.00 – 11.00 a.m, programul Europa Expres cu Ciprian Dinu, pe parcursul caruia se va difuza treptat cate o cifra din PIN-ul zilei respective, format in total din 4 cifre.

Ascultatorii Europa FM trebuie sa retina cele 4 cifre, dar si ordinea difuzarii lor, care formeaza pin-ul zilei, iar cand vor auzi semnalul de concurs ”PIN-ul lui Dinu”, trebuie sa sune la numarul 0372.069.599 (numar cu tarif normal) pentru a intra in direct sa raspunda la intrebarea "Care este PIN-ul zilei?". Daca ascultatorul care a intrat in direct raspunde corect atunci este declarat castigatorul unui plin de card in valoare de 300 lei.

Daca ascultatorul care a intrat in direct cu moderatorul emisiunii nu stie raspunsul sau a gresit raspunsul (ordinea difuzarii cifrelor care formeaza pin-ul castigator) la intrebare, va fi preluat un alt telefon cu un alt ascultator in direct.

In perioada 04 - 29 aprilie 2016, se va organiza maxim un concurs pe zi, de luni pana vineri, cu premii constand intr-un plin de card, respectiv alimentarea pe card-ul bancar al castigatorului declarat cu suma de 300 de lei per concurs. 

Se acorda 20 de premii care constau intr-un plin de card in valoare de 300 de lei per concurs (zi). Valoarea totala a premiilor este de 6.000 lei.

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Europa FM, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor.